[Žinios trumpai] Dnipro teritorinės gynybos štabo vadovas paskelbė, kas po sekančio smūgio Putinui nusiųs žydų prakeiksmą „Pulsa diNura“ – skelbiama, kad vos po 2 dienų nuo jo mirė Stalinas  (1)

Po liepos 15 d. raketų smūgio Dniprui Hennadijus Korbanas perspėjo Vladimirą Putiną, kad po kito agresijos akto jam bus uždėtas žydų prakeiksmas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-18 [Žinios trumpai] Dnipro teritorinės gynybos štabo vadovas paskelbė, kas po sekančio smūgio Putinui nusiųs žydų prakeiksmą „Pulsa diNura“ – skelbiama, kad vos po 2 dienų nuo jo mirė Stalinas  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Korbanas tai parašė socialiniame tinkle „Facebook“.

„Ukraina yra antra šalis pasaulyje pagal žydų šventovių ir teisuolių kapų skaičių. Netrukus jie sukils, ir tada diktatorius bus nuverstas“, – perspėjo Korbanas.

Toks prakeikimas reiškia asmens nubaudimą dvasiniu lygmeniu. Mirtinas rezultatas yra neišvengiamas ir ateina per metus.

Kad prakeiksmas veiktų, auka turi būti įspėta iš anksto, o Korbanas taip ir padarė. Taip asmeniui suteikiama galimybė atgailauti ir pasitaisyti. Jei jis nesupras šios informacijos, kitas žydų žingsnis bus mirties apeigos.

 

Beje, istorijoje yra pavyzdys, kaip veikia šis baisus prakeiksmas. 1953 metais Rebbe Menachemas Mendelis Schneersonas atliko „Pulsa diNura“ apeigą. Po dviejų dienų Josifą Staliną ištiko insultas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(122)
(7)
(115)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: