[Žinios trumpai] „Senis visiškai pametė protą“: skelbia kas vyksta Kremliaus užkulisiuose, stipriai didėja nepasitenkinimas Putinu  ()

„Putinas tikrai silpsta. Pergalių mūšio lauke nėra, su ekonomika vis daugiau problemų, reitingai krenta, todėl tai laiko klausimas“, – padarė išvadas Galliamovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu Rusijos privilegijuotuose visuomenės sluoksnių privačiuose pokalbiuose, diskutuojant apie Vladimiro Putino politiką, vis dažniau girdimos nešvankybės. Elitas nepatenkintas Kremliaus veiksmais, tačiau atvirai maištauti dar nesiryžta.  Apie tai kalbėjo politologas Abbasas Galliamovas.

„Apibūdinimas „Senis visiškai pametė protą“ yra per švelnus. Ir tai jums pasakys kiekvienas, pabendravęs su Rusijos elito atstovais, sakau jums visiškai užtikrintai, aš pats ne kartą girdėjau tai privačiuose pokalbiuose“, – patikslino jis.

Eksperto teigimu, kai tik Rusijos politikos elitas pajus, kad Putinas jau taps pakankamai silpnu, mes jam į veidą frazę: „Pone, atsistatydinimas neišvengiamas“. Tą pačią, kurią caras Nikolajus II išgirdo 1917 metų vasarį.

 

„Jie ateis pas jį, pradės rengti intrigas už jo nugaros, kurti koalicijas ir taip toliau. Putinas tikrai silpsta. Pergalių mūšio lauke nėra, su ekonomika vis daugiau problemų, reitingai krenta, todėl tai laiko klausimas“, – padarė išvadas Galliamovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: