[Žinios trumpai] Skelbiama, kad Vakarai Ukrainai pasiūlė kolektyvinę savižudybę – kas vyksta?  ()

Reznikovo patarėjas teigė, kad Rusija įžūliai nesilaiko karo taisyklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarptautinės organizacijos „Amnesty International“, kaltinančios Ukrainą „karo įstatymų pažeidimu“, išvados ukrainiečiams siūlo „kolektyvinę savižudybę“.

Tokį pareiškimą pareiškė laisvai samdomas gynybos ministro Reznikovo patarėjas Aleksejus Kopytko.

Apie tai jis rašė „Telegram“ kanale.

„Amnesty International“ medžiaga visiškai atitinka Vakaruose paplitusį nukrypimą. Beveik visos kadaise gerbiamos organizacijos, atskiros labai išsivysčiusios šalys ir daugybė politikų mums atviru tekstu sako: jūsų savižudybė yra puikus pasirinkimas. Nusižudykite. Pažiūrėkite, kiek tame yra pliusų. Toks veiksmas pašalintų daug problemų. Praktiškai visiems. Padarykite tai patys. Žinoma, pasirinkimas yra jūsų. Bet tai mums labai padėtų. Nukentėtumėte tik jūs. O jūs esate aiški mažuma! Sutikite tai būtų labai protinga“, – rašė A. Kopytko.

Anot jo, „Amnesty International“ „taip toli nežiūri“, užduodant galimą klausimą, kas nutiks civiliams, jei nebus Ukrainos kariuomenės.

 

Reznikovo patarėjas teigė, kad Rusija įžūliai nesilaiko karo taisyklių, tačiau Ukraina, kaip agresijos auka, privalo „vykdyti visas instrukcijas neatsižvelgiant į kontekstą, o tai praktiškai reiškia savižudybę“.

„Nėra ką daryti, sako gerbiamos organizacijos. Taip, mus agresorius siunčia po velnių, mes negalime jo paveikti. Todėl jūs kalti. Tai kada nusižudysit? Atsisakote? Tada jūs dėl visko kalti. Bet mes nesižudysime. Įdomu, kas pradės įtikėti kolektyvinės savižudybės nauda“, – mano jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(101)
(16)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: