[Žinios trumpai] Pasirodė įrašas, kaip vietos gyventojai reaguoja į Ukrainos smūgį okupantams: neapykanta didžiulė (Video)  ()

Ukrainiečiai nekenčia okupantų ir linki jiems mirties - laikinai okupuotose teritorijose žmonės nuoširdžiai džiaugiasi rusų nesėkmėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai užimto ​​Melitopolio gyventojai laukia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir nuoširdžiai džiaugiasi rusų nesėkmėmis. Iškalbinga žmonių reakcija vakare surengtą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgį rusų karinei bazei dar kartą įrodo, kad ukrainiečiai nekenčia Rusijos Federacijos.

Vietiniame Melitopolio „Telegram“ kanale pasirodė vaizdo įrašas, kuriame miesto gyventojas nufilmavo raketų smūgį okupantų bazei.

Vaizdo įrašo autorius nuoširdžiai džiaugėsi smūgiu rusams. Jis nevengė necenzūrinės leksikos, juokdamasis komentavo tai, kas vyksta.

 

Žurnalistas ir politikos apžvalgininkas Denisas Kazanskis pastebėjo, kad ukrainiečių reakcija į smūgį rusams iškalbingai parodo visą laikinai okupuotų teritorijų gyventojų „meilę“. „Vietinių gyventojų reakcija aiškiai parodo, kaip Melitopolyje elgiamasi su rusais. Jie nekenčia įsibrovėlių ir linki jiems mirti“, – rašė jis.

(47)
(0)
(47)

Komentarai ()

Susijusios žymos: