[Žinios trumpai] Ždanovas skelbia, kad ši savaitė bus lemiama: „prasidės puolimas arba mirtis“  ()

Olegas Ždanovas sakė, kad Rusijos kariai atsidūrė labai nepavydėtinoje padėtyje ir ši savaitė jiems bus lemiama.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Olegas Ždanovas pažymėjo, kad ši savaitė bus lemiama Rusijos pusei.

„Jei RF ginkluotosios pajėgos nepradės imtis aktyvių karo veiksmų, savaitės pabaigoje mes jas nugalėsime“, – interviu su Vadimu Gerasimovičiumi „YouTube“ kanalui „PolitekaOnline“ sakė karys.

Ždanovo teigimu, rusų okupantai atsidūrė labai apgailėtinoje situacijoje, o gerai žinomas posakis „delsimas yra kaip mirtis“ tinka geriausiai jų situacijai apibūdinti.

„Jie turi priimti sprendimus, ką daryti toliau: pradėti puolimą ar pasiimti kastuvus ir kasti apkasus. Tačiau antrasis variantas jiems yra pats blogiausias, nes jei jie sės į gynybą, tada puolimo grėsmė mums mažėja ir mes toliau sistemingai ir metodiškai naikiname jų atsargas, taip mažindami Rusijos karių kovinį pajėgumą“, – paaiškino ekspertas.

Jis taip pat pabrėžė, kad jei iki savaitės pabaigos okupantai nesiims aktyvių veiksmų, tai iki kito pirmadienio jiems nebeliks jėgų.

Jiems reikės persigrupuoti, vėl ieškoti atsargų, nuvežti į Chersono sritį ir vietoje atkurti savo taktinių bataliono grupių kovinį pajėgumą.

 

„Tai yra, rusų okupantams liko tik viena išeitis – eiti į puolimą“, – reziumavo vedėjas.

„Pasirodo, taip“, – pritarė Olegas Ždanovas. – Tai jiems pats pelningiausias variantas – imituoti puolimą, o jei bent kiek pasiseka, tuomet iš karto reikalauti derybų proceso. Kodėl? Nes pirmoji rugpjūčio dekada baigėsi. Liko beveik lygiai mėnuo iki datos, kai jie rengs referendumus, ir reikia tylos, kad jie būtų surengti, reikia paliaubų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: