[Žinios trumpai] Chersone didžiulis ugninis „grybas“: vietiniai nufilmavo žvėrišką Ukrainos smūgį, rusai net nebandė gintis (Video)  ()

Antras smūgis Antonivkos tiltui galutinai palaidojo Rusijos kariuomenės viltis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 30-osios vakaras Chersone vėl buvo garsus. Ukrainos ginkluotosios pajėgos antrą kartą smogė Antonivkos tiltui.

Filmuota medžiaga paskelbta „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Apie galingus antskrydžius Chersono visuomenė pradėjo rašyti apie 20 valandą vakaro. Buvo pranešta, kad rusų okupantai net nebandė perimti raketų – jokios oro gynybos nepastebėta.

Didžiulis ugninis „grybas“ ant Antonivkos tilto leidžia teigti, kad atakuojant buvo panaudotas kažkoks galingas sviedinys, arba buvo tiksliai pataikyta į kažką sprogstamojo ant tilto.

 

Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentuoja. Tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškiai neslepia, kad šis tiltas yra vienas pagrindinių taikinių šia kryptimi, nes atlieka pagrindinį vaidmenį, aprūpinant RF ginkluotųjų pajėgų okupacinę grupę dešiniajame Dniepro krante.

Dabar, po daugybės raketų ir artilerijos smūgių, tiltas tapo nebetinkamas kariuomenės ir ginklų perkėlimui. Putino kariuomenei nutrauktas traukimąsis į aneksuotą Krymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(259)
(4)
(255)

Komentarai ()

Susijusios žymos: