„Karo eiga galutinai paaiškės rugsėjo 8 d.“, – skelbiama kritinė diena, kada bus nuspręstas Ukrainos likimas  ()

Andrejus Piontkovskis sakė, kad rugsėjo 8 dieną JAV galutinai nuspręs, ar Rusija artimiausiais mėnesiais bus nugalėta, ar gaus atokvėpį šešiems mėnesiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtone gyvenantis Rusijos opozicijos lyderis, politologas ir publicistas Andrejus Piontkovskis pareiškė, kad amerikiečių diskusija apie karo Ukrainoje eigą eina į pabaigą.

Anot jo, rugsėjo 8 dieną bus sprendžiamas klausimas, ar Rusija bus nugalėta per artimiausius du mėnesius, ar sulauks atokvėpio šešiems mėnesiams, kas strategiškai nieko nepakeis (bet Ukrainai tai reikš kolosalų aukų skaičių).

Tai ekspertas pareiškė interviu su Nataša Vlaščenka, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Vlast&Vlashchenko“.

Prisiminkime, kad rugpjūčio 17 dieną buvo paskelbtas 20 žymių Amerikos politikos ir karo ekspertų manifestas, kuriame jie Bidenui uždavė tiesioginį klausimą: ar JAV aprūpina Ukrainą ginklais pergalei ar tik gynybai?

„Tai labai opi problema“, – pažymėjo Piontkovskis. – Neseniai mano kolegė Latynina darė interviu su vienu šio laiško iniciatorių Johnu Herbstu ir paklausė jo, kokie bus šio kreipimosi į Bideną rezultatai. Ar Amerika pasiruošusi aprūpinti Ukrainą ATACMS raketomis? Herbstas atsakė, kad šiandien ne. Pozicija iš esmės nepasikeitė. Sullivanas ir toliau daro tam tikrą įtaką administracijoje, tačiau žinomi Ukrainos draugai Austinas ir Blinkenas taip pat yra labai aktyvūs.“

 

Pokalbio metu Andrejus Piontkovskis du kartus pabrėžė, kad viskas bus nuspręsta rugsėjo 8 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: