Ždanovas apie labai pavojingą situaciją net po okupantų išvarymo: „Ukraina gali smogti į Rusijos teritoriją dėl buferinės zonos sukūrimo“  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas paaiškino, ką turi padaryti Ukrainos valdžia, kad pagaliau nugalėtų priešą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Ždanovas įvardijo kitą Ukrainos žingsnį po to, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasieks sieną su Rusijos Federacija: „turėsime atsakyti...“, kad liautųsi mūsų šalies taikių miestų apšaudymas ir bombardavimas.

Olego Ždanovo nuomonę apie kitą žingsnį Ukrainai pasiekus prieškario laikotarpio administracines sienas galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Paklaustas, kas sutrukdytų Rusijos kariuomenei apšaudyti taikius Ukrainos miestus net pasiekus sienas iki 1991 m., karo ekspertas atsakė taip: „Absurdo teatras tęsis, gali tęstis, o jei karinė-politinė vadovybė Rusijoje tuo metu nesikeis, jei nepasikeis šalies kursas, o tai reiškia, kad V. Putinas išliks valdžioje ir tuo metu, kai mūsų Ukrainos ginkluotosios pajėgos įžengs prie 1991 metų sienų ribos, konfliktas gali peraugti į nuolatinį karą.“

Olegas Ždanovas išsakė Rusijos agresijos „receptą“: „Apšaudžius per sieną – turėsime reaguoti, o tada pasaulio bendruomenė imsis priemonių, kad darytų spaudimą sankcijomis, priverstų Rusiją išspręsti šį konfliktą. Galbūt, jei turėsime jėgų, tada mes ne tik atsakysime ugnimi į priešo ugnį (tai bus Izraelio variantas), bet, galbūt, per ugnį ar kitais būdais sukursime buferinę zoną palei savo sieną, kad Rusijos artilerija negalėtų prisiartinti ir apšaudyti mūsų teritoriją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(50)
(0)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: