„Lukašenka turi paskutinę galimybę – Ukrainos kariuomenė gali pasiekti Minską per 2 dienas“  (4)

Karo ekspertas Michailas Samusas netikėtai paskelbė, ką Lukašenka turėtų dabar daryti, nes jam tai paskutinė galimybė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Armijos tyrimų centro ekspertas Michailas Samusas atsakė į TSN laidos vedėjo klausimą, ar atėjo momentas, kai A. Lukašenka gali įsakyti Baltarusijos kariuomenei įsitraukti į karą. Karo eksperto nuomonė buvo netikėta.

Michailo Samuso interviu TSN programai galima žiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas staiga pasakė: „Manau, dabar yra tas momentas, kai A. Lukašenka gali išeiti, kreiptis į tautą ir pasakyti, kad jis viską suprato, kad klydo ir reikalauti išvesti iš Baltarusijos teritorijos Rusijos kariuomenę, kad jis yra pasirengęs deryboms su demokratine opozicija ir yra pasirengęs valdžios perdavimui, kuris galėtų kaip nors pakeisti jo likimą“.

Michailas Samusas užsiminė, kad kai Baltarusijos Respublikoje į valdžią ateis opozicija, A. Lukašenka bus apkaltintas karo Ukrainoje palaikymu, leidžiant Rusijos Federacijai panaudoti puolimui savo teritoriją.

 

„Man atrodo, kad dabar jis turi paskutinę galimybę. Įsivaizduokite, jei jis dabar įsitrauks į šį karą. Manau, kad Ukrainos kariuomenė tokiu tempu gali pasiekti Minską daugiausiai per dvi dienas, todėl aš būčiau tai padaręs jo vietoje, bet akivaizdu, kad A. Lukašenka turi kiek kitokį požiūrį į gyvenimą, tad tegul daro ką nori“, – reziumavo Ukrainos karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(142)
(6)
(136)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: