[Žinios trumpai] M. Podoliakas nesirinkdamas žodžių pasiūlė naują pavadinimą Rusijai: „Tai geriausiai juos apibūdina“ (Video)  ()

Ukrainos prezidentūros vadovo patarėjas Michailas Podoliakas, nesirinkdamas žodžių, kalbėjo apie tai, kokia šalis yra Rusijos Federacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos politikas atsakė į „24 kanalo“ vedėjo klausimus apie situaciją frontuose ir mobilizaciją Rusijos Federacijoje. Pokalbis pakrypo apie Rusijos teritorijoje įvykusį atvejį, kai stovykloje, kur buvo surinkti tolesniam pervežimui į Ukrainą, žuvo mobilizuotas asmuo. Jo mirties išvakarėse buvo sakyta, kad jis mirė dėl to, kad stovykloje buvo visiška netvarka. Šia proga Michailas Podoliakas kalbėjo gana aštriai, bet taikliai.

Ukrainos politikos strategas pakomentavo tai, ką išgirdo: „Manau, kad jie ten už kažką šaudė saviškius, susikivirčijo. Čia Rusija. Man atrodo, kad Rusijos Federacijos prekės ženklas yra visiška netvarka. Manau, kad Rusijos tikslesnis pavadinimas būtų „Visiška netvarka“ (Полный бардак). Tai Rusijoje yra visur: ir kariuomenėje, ir ekonomikoje. Visur“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(3)
(117)

Komentarai ()