[Žinios trumpai] „Jie gali užgrobti valdžią Maskvoje krauju, susišaudymais ir mūšiais“: yra du scenarijai, kas laukia Rusijos (Video)  (1)

Netrukus Putinas pasitrauks iš valdžios: Rusijos laukia du scenarijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, visuomeninio judėjimo „Dešiniųjų jėgų sąjunga“ prezidentas Leonidas Gozmanas mano, kad V. Putinas netrukus pasitrauks iš valdžios.

Kada tai įvyks, priklauso nuo situacijos fronte, bet, matomai, kalbama apie mėnesius, o ne apie metus. Po Putino pasitraukimo Rusijos laukia keli scenarijai, ir jie visi yra gana blogi.

Tai opozicionierius pareiškė interviu su Dmitrijumi Gordonu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Svečiuose pas Gordoną“.

Anot Gozmano, pirmasis scenarijus yra visiškų padugnių, tokių kaip Prigožinas ir Kadyrovas, atėjimas į valdžią. „Jie gali kuriam laikui užgrobti valdžią Maskvoje krauju, susišaudymu ir mūšiais. Tai bus pilietinis karas, kuriame jie gali laimėti. Tikiu, kad jie valdys labai trumpai“, – prognozuoja politikas.

Antras scenarijus: į valdžią ateis kažkas iš V. Putino artimųjų:

„Ir tai bus gerai. Tai mums geriausias scenarijus. Šis žmogus, kad ir kas bebūtų, bandys grįšti į normalų gyvenimą, bandys atkurti santykius ir išeiti iš pasaulinio karo su Vakarais, išves kariuomenę ir daryti kitus susitaikymo gestus“.

 

„Tai gali būti Mišustinas, Sobianinas?“ – paklausė Gordonas.

„Tai gali būti net Sečinas. Nemanau, kad Patruševas bus. Bet kiekvienas kitas sugebės žengti susitaikymo keliu“, - atsakė pašnekovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: