[Žinios trumpai] Maskvoje panika dėl karinio perversmo: skelbiama, kas vyksta centre, Putinas daro tai, ko nespėjo Berija (Video)  ()

Rusijos gvardijos specialiosios pajėgos blokuoja Maskvos centrą: Putinas dreba dėl savo gyvybės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-09 [Žinios trumpai] Maskvoje panika dėl karinio perversmo: skelbiama, kas vyksta centre, Putinas daro tai, ko nespėjo Berija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gvardijos specialiosios pajėgos blokuoja Maskvos centrą. Kremliaus vadovas Vladimiras Putinas gali bijoti organizuojamo karinio perversmo prieš jį.

Kartu, Kremlius tokios „specialios operacijos“ metu, gali planuoti įgyvendinti ir papildomų tikslų. Apie tai „24 kanalui“ pasakojo karo ekspertas Olegas Ždanovas.

Ekspertas pažymėjo, kad, kai vyko sėkminga Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Charkivo kontrpuolimo operacija, Putinas artimiausiu metu neatskleis generolų maišto dėl nesėkmingo karinio jūrų laivyno Charkivo srityje, tada jis pats gali būti pašalintas iš valdžios.

„Galvoju kad kariškių sulaikymas Maskvoje gali būti karinio perversmo prevencija. Nes kariuomenė tai tikrai gali. Ir dabar matome, kad šiandien Putinas ant jų „kabina visus šunis“, – paaiškino apžvalgininkas.

Anot jo, šioje „operacijoje“ dalyvaujantis Rusijos gvardijos operatyvinis būrys yra buvęs NKVD būrys.

„Jį sukūrė Berija savo apsaugai. Jis nespėjo juo pasinaudoti, kai buvo suimtas Kremliuje. O štai šiandien jis blokuoja Maskvos centrą, nes Arbate yra Generalinis štabas ir Centrinės apygardos štabas. Todėl jis gali būti užblokuotas, kad kariškiai nespėtų sureaguoti“, – pridūrė Ždanovas.

 

Jo nuomone, tai gali būti bandymas surasti asmenį, atsakingą už „specialiosios karinės operacijos“ nesėkmę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(5)
(80)

Komentarai ()

Susijusios žymos: