Rusijos žiniasklaida skelbia „sensaciją“: tiksliai įvardino asmenį, kuris organizavo Krymo tilto diversiją - skelbia jo pasą, pradeda medžioklę  ()

Propagandos televizijos kanalai internete paskelbė asmens, dalyvavusio sprogime ant Krymo tilto, paso nuotrauką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-12 Rusijos žiniasklaida skelbia „sensaciją“: tiksliai įvardino asmenį, kuris organizavo Krymo tilto diversiją - skelbia jo pasą, pradeda medžioklę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomiausia, kad rusų žurnalistai vėl suklydo, visam pasauliui parodydami dar vieną klastotę. Jo pase yra toks pat ID, ta pati serija ir net parašas, kaip ir Ukrainos paso pavyzdyje, paskelbtame kaip pavyzdys Vikipedijoje.

Kalbant apie pačią asmenybę, čia atskira tema. Pase galima perskaityti kad tai Semionas Chaidenko.

O juk Semionas Chaidenko yra žmogus, internete tapęs memu. Tai yra garsaus amerikiečių komiko Samo Hyde'o asmenybė.

Memai apie jį internete pasirodė 2022 m. vasario 25 d. Tada Vakarų spauda juokaudama pareiškė, kad jis buvęs „azovietis“ ir Kyjivo srityje dalyvavo apšaudant civilį automobilį, kurį supainiojo su rusišku.

Gegužę Rusijos žiniasklaida pranešė, kad Chaidenko žuvo mūšiuose dėl Ukrainos. Taip pat buvo pranešta, kad prieš mirtį jis atsisakė visų savo politinių pažiūrų.

 

Rugpjūčio mėnesį internete pasirodė informacija, kad FSB kapitonas Chaidenko dalyvavo įvykiuose, nuodijant Navalną. O viešumoje vėl mirgėjo komiko Hyde'o nuotrauka.

Na, o dabar Rusijos žiniasklaida tikina, kad būtent amerikiečių komikas yra pagrindinė figūra Krymo tilto sprogdinimo byloje.

Chaidenko yra gyvybinga asmenybė ir gali būti, kad iki šių metų pabaigos naujienos apie jį vėl pasirodys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()