Krymo tilto laukia nauja ataka: skelbiama įspūdinga užuomina ir kas bus tada (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Romanas Svitanas išpranašavo Krymo tilto likimą, teigdamas, kad Rusija nespės jo suremontuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis įvykis, kai per gaisrą buvo apgadintas Krymo tiltas ir juo dar nebuvo atnaujintas geležinkelių transportas, tapo viena esminių šiandienos temų. Būtent apie tai „Naujienų fabriko“ vedėjas paklausė savo svečio Romano Svitano.

Romano Svitano interviu galima pažiūrėti „YouTube“.

„Galima sakyti, kad šiuos tarpatramius „nupūtė vėjas“, nors ir kabutėse, vis dėlto „vėjas nupūtė“. Ar įsivaizduojate, kaip buvo pastatytas šis tiltas? Šį ir visus kitus tarpatramius dar ilgai remontuos“, – ekspertinę nuomonę išsakė ukrainietis.

Iš karto po to buvo padaryta prielaida:

„Tikriausiai jiems nepavyks jo suremontuoti. Manau, kad artimiausiu metu bus smogtas dar vienas smūgis, ir Krymo tiltui niekas šiame gyvenime nepadės, nes dėl tokio lygio smūgių, jų įgyvendinimo, dabar atliekami tam tikri skaičiavimai. Tai reiškia, kad kitas smūgis bus šiek tiek galingesnis, kad būtų sugriautas Krymo tiltas ir jo nebereikėtų remontuoti“.

 

Tada pulkininkas Romanas Svitanas paaiškino, kad Krymo tiltas yra svarbus Rusijos Federacijai, nes tai yra logistikos grandinė, per kurią vyksta susisiekimas su Krymu ir tiekiama ginkluotė bei amunicija pietinei įsibrovėlių grupei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(198)
(0)
(198)

Komentarai ()

Susijusios žymos: