[Žinios trumpai] Tai būtų precendento neturintis žingsnis: Saudo Arabija gali perduoti JAV ginklus Rusijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-10-18 19:11
Diktatorių ir demokratijos lemiamas mūšis panašu vystosi. Visi meta kortas. WW3 prasidėjo vasario 24d., tikėkimės jis truks iki Putino pašalinimo, po pralaimėjimo Ukrainoje.
IceBullet 2022-10-18 19:39
Panasu, kad saudams nusibodo gerai gyventi. Buvo va straipsnis apie Nauru sala neseniai. Siulyciau tam princui paskaityti.
mixed 2022-10-18 21:48
Pasirodo pas 'saudus yra naftos, bet nera demokratijos' kobgero reikes ivesti..
immortallt 2022-10-19 07:43
Nieko nereikia įvedinėti, pigiau prafinansuoti skalūnų gavybos užkėlimą JAV teritorijoje ir paspartinti elektromobilių diegimą. Tada OPEC sugriūva, nes kiekius mažinti reikia tiek daug, kad kas nors vis tiek neišlaiko ir nebesilaiko susitarimų.
mixed 2022-10-19 11:01
Is kur elektra elektromobiliams?
Laurynas19 2022-10-19 16:21
Kiek tau metų? Labai naivus tavo mąstymas atrodo.. Net keista, jog tokių žmonių yra. Arba tu labai jaunas (18-25m) arba labai daug laiko praleidi žiūrėdmas Netflix serialus.
Benediktas 2022-10-19 16:30
Žinoma, kad jaunas. Na tai paaiškink man jaunam žmogui, vertinu patirtį.
Laurynas19 2022-10-19 18:11
Gyvenimas pats išmokys- paaiškins. Galėsi ilgai bėgti nuo tiesos, bet galiausiai vistiek teks į ją pažiūrėti. Patarimas, gal vienas būtų: stebėk savo EGO, taip greičiau pradėsi matyti.
immortallt 2022-10-19 20:50
Prakalbo išminčius, kuris nusikalba į lankas dažniau nei ką nors teisingo pasako. Mixed, >90% naujų elektros gamybos pajėgumų pasaulyje atsinaujinanti. Šįmet turbūt ir visi 95% bus. Ta pati Vokietija, iš atsinaujinančios dar 2020 m. pagamino 50% elektros. Mes iš esmės iki 2025 metų turbūt 100% gaminsime, jei biurokratijus ledus pralauš. Nafta elektros gamyboje beveik nenaudojama, o net jei elektromobiliams krauti gamintum elektrą dyzeliniais generatoriais, trigubai tiek pagamintum energijos, nei dyzeliniame automobilyje. Bet taip, tikėk baubu, kad elektromobiliams nebus pakankamai elektros, nors visam kelių transportui reiktų tik trečdalio tiek elektros, kiek dabar viso suvartojame.
Laurynas19 2022-10-20 11:24
"Nenusikalbėti" perdaug nuobodu ir perdaug lengva. Toks kaip Benediktas, tą patį varo pagal visų Netflix serialų naratyvą, bei ką girdi iš TV3, LRT, LNK žinių, BBC, MSNBC bei youtube lietuviškas: Laisves TV. (Čia kaip PRAVDA prie ruso? ) Vakcinuotis jėga, antivakceriai idiotai, Putinas dižiausias pasaulio blogis, Trumpas rasistas Putino draugas, Elektromobiliai jėga, JAV Demokratai jėga, Lietuvos konservatoriai jėga visi kiti Vatnikai rusų pakalikai kurie nekenčia gėjų bei yra rasistai, abortas sveikintinas beje.. Galiu vardinti ir vardinti, ir kiekvieną komentarą tokį PROTINGĄ ir TEISINGĄ parašyti, kad pliusų iki dangaus susirinkčiau su kitu vartotojo vardu t.lt
Dannas3 2022-10-20 13:10
Kaip suprantu daug didesne problema, ne elektra, o riboti maininimo istekliai baterijoms. Laurynas, kad nesi pats astriausias peilis, jau seniai isitikines. Suprantu, kad lengviau gyvenima paaiskinti bukomis konspiracijomis, bet vegelini, kiguolio ar kokiu vasiliauskaiciu ir dar kitu bruda gali pasilaikyt sau. Kad nesugebi informacijos vertint kritiskai, tai cia tavo problemos ir gali nedangstyt tuo amzium, kad atseit vyresnis tai daugiau supranti. Nixuja, jei linkes tiket visokiais sudais, tai amzius ir patirtis,nebutinai tai pataisys. Pilna Lietuvoj isprotejusiu, nuspususiu profesoriu, kuriem nei amzius nei patirtis netrukdo but dalbojabais. Pvz toks kaip kepenis arba toks vaitkus.
Laurynas19 2022-10-20 15:37
Kas čia aštriausias peilis sunku pasakyti. Bet Šachmatų žaidime (gyvai) tai galiu lažintis jog tave įveikčiau. Jei nori galim suorganizuoti. Nenurašinėk manęs į kažkius kepenius, vatnikus bei kiguolius, nes pats atrodai kaip bukas peilis. Tu pasilik savo Maldeikienės brūdą. - gražiai skamba? protingai?
immortallt 2022-10-20 16:27
Šachmatams nereikia būti protingu, tai iš esmės atminties žaidimas. Gali kompą pakankamai lengvai išmokinti, kad jis visada laimėtų, bet tas pats algoritmas negalės tau paskaičiuoti, kas pigiau, dyzelinis generatorius ar elektra iš tinklo. Tavo pasiūlymas yra tas pats, kas prisitraukimus daryti. Jei atkartoji ką sako kepenis, kiguolis ir pan., tai reiškia esi tapatus.
Laurynas19 2022-10-20 17:07
Aš tau kaip nelabai aštriam peiliui pasakysiu, jog šachmatai nėra atminties žaidimas, ir žaidžiant laikui (tarkim 10minučių) šis žaidimas puikiai parodo žmogaus proto aštrumą. "Kompas" kiekvieno ėjimo metu tikrina kiekvieną galimą ėjimą ir oponento atsaką, bei pasirenka mažiausiai žalingą / labiausiai naudingą ėjimą. Žaisdamas pats lygiai tą patį darai, šachmatai parodo tavo proto procesų vykdymo greitį bei atidumą. Dažniausiai žmonės pralošia šachmatų partiją, ne dėl oponento sugalvotos 5 ėjimų kombinacijos iš kurios nėra išeities, o dėl nepastebėto tinkamo ar prasto ėjimo. Jei netinka šachmatai, galima per laiką pabandyti kažką suprogramuoti tarkim PHP programavimo kalba.. Kad pasigalinėti proto aštrumo varžybose Bet tai irgi netinka.. ane. Prisitraukimai irgi tinka, pasitikiu ir ten savo jėgomis. Beje aktyvus sportas taip pat gerina protą, dėl kraujo apytakos.
assa 2022-10-20 17:18
eikit geriau b*bius pasimatuokit, ten ir proto aštrumas, ir rankos stiprumas matysis
Laurynas19 2022-10-20 17:19
Jei mes abu matome važiuojantį Autobusą, vadinasi mes esame vienodi. - puiki logika, šaunuolis.
immortallt 2022-10-20 17:42
Proto aštrumas Tai sakai genijus, bet nė karto nematęs šachmatų, laimėtų prieš beveik visus? Nematai nei tu, nei kepenis autobuso, girdite triukšmą už sienos. Kepenis, kuris turi interesų stumdant automobilius sako, kad tai autobusas, tu kartoji, kad tai autobusas, o kiti, kurie su tuo pastoviai dirba, turi palyginimui milijonus garso įrašų identifikavę, kas tai yra, sako, kad tai ne autobusas, o banginis. Čia būtų tikslesnė alegorija. O gal davai optimalią centralizuotą šilumos sistemą suskaičiuojame? Arba įvertiname kiekvieno pastato elektros energijos vartojimą? Kaip mažas vaikas siūlai matuotis ten, kur kažkokius geresnius gebėjimus turi tikėdamasis, kad kitas ten neturi gebėjimų. Kitaip sakant, jei neturėtum kojų, siūlytumeisi pasisverti, kuris sveria mažiau.
Laurynas19 2022-10-20 18:18
Ne aš pradėjau vertinti kitų "aštrumą". O Šachmatai bene universaliausias mano nuomone būdas įsivertinti tai, pasivaržyti. Bei iš mano patirties (bei vyresnių žmonių 40plius), tie kurie moka gerai žaisti šachmatais, dažniausiai yra protingesni. Ir taip, manau jei apmokytum tą hipotetinį genijų žaisti šachmatais (užtektų vienos valandos) jis tikrai nugalėtų beveik visus. Alegorija tu.. "briedis ir vilkas abu mato pravažiuojantį Autobusą, todėl jie visiškai vienodi, nors vilkas nežino jog breidis jį matė. " va tokia tavo logika ir ne kitaip. Na aš pažiūrėsiu plačiau Kepenio pasisakymus ir tau pasakysiu ar sutampa su mano ir ar mes tokio pačio mąstymo ir jei pavyks įvertinti ar "tokių pačių protinių gabumų". Tu matau jau "žinai". Dėl elektros ir šilumos skaičiavimų, neatrodo sudėtinga, nors ir ne mano teritorija.