[Žinios trumpai] Rusai lengvai šokiruoti: Medvedevas viešai džiaugėsi, kad okupantai laipsniškai prarado Chersoną  ()

Rusijos parlamento narys pasidžiaugė Putino kariuomenės problemomis Chersono fronte, sakydamas, kad jiems pagaliau buvo pasakyta tiesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai galutinai apako nuo kruvino karo ir nesupranta, kas iš tikrųjų vyksta fronte. Rusijos visuomenė pasirodė nesugebanti suvokti, kad okupacinė kariuomenė praranda Chersoną. Naujasis į Ukrainą įsiveržusių Rusijos pajėgų vadas Sergejus Surovikinas sakė, kad padėtis Chersone ir Chersono kryptimi yra labai sudėtinga ir įtempta, todėl Rusijos kariuomenės vadovybė gali priimti nemalonius sprendimus.

Valstybės Dūmos deputatas Andrejus Medvedevas neįžvelgė nieko blogo Chersono praradime, priešingai, pasidžiaugė, kad Rusijai pagaliau pasakyta nemaloni tiesa apie karą, o ne gražus melas.

Politikas tai parašė savo „Telegram“ kanale, taip pat džiaugdamasis, kad Rusija pagaliau sužinos apie nemalonius Rusijos kariuomenės sprendimus prieš juos įgyvendindama.

Okupacinės šalies Valstybės Dūmos parlamentaras taip pat padarė keletą klaidinančių pareiškimų, kurie rodo, kad jis visiškai nesupranta, kas vyksta Ukrainos kare su Rusija.

 

„Padarykite ką nors, kas iš tikrųjų gelbėtų žmones“, – rašė politikas.

Andrejus Medvedevas taip pat teigia, kad visi rusai turi kartu pereiti išbandymų ir sunkumų kelią. Tuo tarpu politikas akivaizdžiai ir toliau sėdi Maskvoje, kai Ukrainoje toliau likviduojami Rusijos kariai, apšaudomi Ukrainos pajėgų kovotojų. O kokiuose išbandymuose ir varguose asmeniškai dalyvauja sielvartaujantis Valstybės Dūmos deputatas Andrejus Medvedevas – nežinia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(25)
(5)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: