[Žinios trumpai] 20 000 rusų kareivių atsidūrė katile, prasidėjo totali panika – miega su neperšaunamomis liemenėmis, yra įbauginti ir psichologiškai sugniuždyti  ()

Šiuo metu okupuotame Chersone yra nuo 20 iki 25 tūkstančių ginkluotų Rusijos karių. Pasak vietos gyventojų, okupantai yra įbauginti ir psichologiškai sugniuždyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai Chersono miesto karinės administracijos vadovė Galina Lugovaja sakė „Radio Liberty“ projektui „Priazovijos naujienos“.

„Šiuo metu situacija Chersone yra labai sudėtinga, įtempta. Įvairių šaltinių duomenimis, mūsų mieste yra nuo 20 iki 25 tūkstančių ginkluotų rusų karių, kurie yra išsigandę, psichologiškai sugniuždyti. Problemų kyla dėl aprūpinimo maistu, dėl aprūpinimo degalais ir, žinoma, dėl ginkluotės tiekimo, su kuriuo tikrai yra didelių problemų“, – sako Lugovaja.

Taip pat vyksta aktyvi Rusijos kariškių ir su jais bendradarbiaujančių asmenų evakuacija.

„Šiuo metu kolaborantai, atvirai pasakius, miega su neperšaunamomis liemenėmis ir labai aktyviai išveža viską, ką jie įgijo, kaip jie teigia, sunkiu darbu – baldus iš namų, absoliučiai viską krauna į sunkvežimius ir veža iš dešiniojo kranto į kairįjį, Krymo link“, – sakė Lugovaja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: