[Žinios trumpai] Kremlius dar nesupranta, kiek iš tikro yra stipri Ukraina: jau gali smogti Rusijai  ()

Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą persikels į šalies agresorės teritoriją, o laikinai okupuotame Kryme prasidės „tikras Armagedonas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos karas prieš Ukrainą persikels į šalies agresorės teritoriją, o laikinai okupuotame Kryme prasidės „tikras Armagedonas“.

Apie tai interviu UNIAN kalbėjo Visuomenės transformacijos instituto direktorius, politologas ir ekonomistas Olegas Soskinas:

„Putinas nesupranta, kad Ukrainos kariuomenė jau yra tokia stipri, kad po eskalacijos karas visiškai persikels į Rusijos Federacijos teritoriją. Iš pradžių mūšiai vyks Belgorodo, Kursko, Voronežo, Briansko srityse, o paskui Rostovo ir taip toliau. Pirmiausia raketos, lėktuvai, dronai eis, vėliau ir pėstininkų armijos, motorizuotų pėstininkų ir kitų tankų daliniai persikels į tą teritoriją“.

Anot Soskino, Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikia eiti gilyn į Rusijos Federacijos teritoriją. Tai padės sustabdyti visas atakas prieš Ukrainos miestus:

„Na, o tada bus įėjimas į Krymą. Šiandien yra du variantai - užėjimas į Berislavą su prieiga prie Naujosios Kachovkos, o tada į Krymo sąsmauką, tai labai greitas būdas, arba Chersonas, per Antonivkos tiltą. Vieni sako, kad reikia per Zaporižios sritį - Tokmaką, Melitopolį. Bet ten viskas komplikuota, o čia jau viskas paruošta. Ir tada, kadangi turime tolimąjį ginklą, tai aišku, kad nukentės kariniai aerodromai Džankojuje, Armianske ir pan. Ir Putinas daugiau nieko neturi. Jeigu jis praras šiuos aerodromus, vadinasi, jis ten neturės nei atitinkamos gyvos jėgos, nei tankų“.

 

„Krymo tilto praradimas pavertė Krymo pusiasalį savotišku rezervatu. Dabar jie liks be kuro. Pagrindinis tiekėjas buvo Krymo tiltas. Ką, jie važiuos per Mariupolį, per Zaporižią? Krymas praktiškai virsta rezervatu. Ir ten tuoj toks verksmas prasidės! Be to, jei mūsiškiai prasibraus į Berislavą ir Kachovką, bus uždarytas Krymo kanalas - vandens tiekimas į Krymo pusiasalį bus sustabdytas. Tai jiems bus sunkiausios pasekmės. Krymo pusiasalis šals ir degraduos, juk jie ten nieko savo neturi. Pajaus žiemos armagedoną, Krymo laukia visiškas žlugimas“, – sakė Soskinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(222)
(7)
(215)

Komentarai ()

Susijusios žymos: