[Žinios trumpai] Ždanovas skelbia netikėtą žinią: Ukrainoje iš tikrųjų vyksta „du karai“  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pabrėžė, kad Ukrainoje šalia geopolitinio vyksta dar vienas karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas nusprendė su ukrainiečiais pasidalinti mintimis apie tai, kas vyksta šalyje. Olegas Ždanovas sutinka su nuomone, kad viena iš karo priežasčių yra Ukrainos naudingosios iškasenos: būtent jas priešas nori užvaldyti. Kartu karo ekspertas primena, kad ne viskas taip paprasta, kaip atrodo. Olego Ždanovo nuomonę, kad Ukrainoje vyksta du karai, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Bet kuriuo atveju turi būti atskirti du karai. Tai karas du viename. Viena vertus, Ukrainoje vyksta geopolitinis karas dėl naujos pasaulio tvarkos, dėl pasaulio perskirstymo. O antrasis karas yra mūsų karas su jumis. Aš tai vadinu nacionaliniu išsivadavimu dėl mūsų nepriklausomybės ir teritorinio vientisumo“, – savo požiūrį išsakė Ukrainos karininkas.

 

Olegas Ždanovas ukrainiečiams paaiškino, ką kiekvienas gali padaryti: „Turime sutelkti dėmesį į „mūsų karą“. Kuo greičiau pasieksime savo sienas ir pradėsime kietą gynybą, tuo greičiau pradėsime taikias šalies statybas ir atstatymą bei jos raidą pokariu. Tad galvokime apie savo karą“.

(205)
(1)
(204)

Komentarai ()

Susijusios žymos: