Skelbiamas neįtikėtinas pareiškimas, ką Ukraina padarys su „Prigožino linija“: jau turi planą, kaip panaudoti savo reikmėms  ()

Gaidai papasakojo, kodėl „Prigožino linija“ nepadės okupantams sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mūšio lauke „Prigožino linija“ nebepakeis situacijos ir nesustabdys Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo Donbase.

Luhansko srities karinės administracijos vadovas Serhijus Gaidai išsakė savo nuomonę apie gynybinę liniją, kurią Luhansko srityje pradėjo statyti „vagneriečiai“.

Priešai yra tikri, kad tokiu būdu jie sustabdys Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, o kartu sustiprins savo buvimą ir režimą okupuotose teritorijose.

Pastaruoju metu į Luhansko sritį vis dažniau atkeliauja okupantai iš Rusijos Federacijos. Jie apgyvendinti civilių, pasitraukusių iš karo arba pabėgusių nuo karo, namuose, sako Gaidai.

Anot jo, Rusijos kariuomenė naudoja 1941 m. technologijas. Gynybinė priešo linija nieko iš esmės nepakeis. Tačiau išlaisvinus visą Luhansko sritį, šie betoniniai „dantys“ gali būti naudojami pasienyje su Rusijos Federacija.

„Prigožino linija“ šiandien nesustabdys Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, ginkluotų HIMARS, judėjimo.

 

Pėstininkai galės nesunkiai įveikti gynybinę liniją, kurią palaiko aviacija iš oro ir artilerija iš žemės. Tuo pačiu Gaidai sakė, kad nereikėtų nuvertinti priešo. Dabar Rusijos Federacijoje vyksta aktyvi mobilizacija, kariniai mokymai, reikia ruoštis blogiausiam.

Pasak pareigūno, kiekvienas užimtos teritorijos metras atiduodamas labai sunkiai. Tačiau jokia gynybinė linija netrukdys Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms išlaisvinti visą Luhansko sritį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: