[Žinios trumpai] Rusijoje neregėtas skandalas: propagandistas susimovė žvėriškai, sukilo net Rusijos valdžia  (1)

Po propagandisto Antono Krasovskio raginimo skandinti ukrainiečių vaikus atsitiko šis tas netikėto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįtikėtina istorija nuvilnijo per Rusijos propagandos sluoksnius ir netgi juos peržengė. Kremliaus propagandos mašinos sraigtelis Antonas Krasovskis sulaukė atpildo.

Bandydamas pranokti savo kolegas kraujo troškimu, Krasovskis ne kartą skelbė vis žiauresnius pareiškimus. Tačiau Rusijoje garsių ir labai turtingų propagandistų yra daug, todėl Krasovskiui išsiskirti jau buvo sunku. Taigi, jis viešai paragino skandinti ukrainiečių vaikus, kurie nesutinka su Rusijos okupacija. Jis tikėjosi pagyrų iš savo viršininkų, bet tada nutiko siurprizas - Margarita Simonian, „Russia Today“ vadovė, Krasovskio pasisakymus pavadino „bjauriais ir laukiniais“ ir nutraukė bendradarbiavimą su juo.

Prieš propagandistą sukilo buvę kolegos ir Rusijos valdžia. „Kremlius nusprendė, kad to kažkaip per daug net Rusijos televizijai, o Krasovskis staiga buvo paskelbtas Ukrainos agentu ir provokatoriumi. Jie netgi reikalauja jį suimti“, – kanale „Telegram“ rašė ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis.

 

Tinklaraštininkas aprašė, kad tikriausiai vyksta Krasovskio galvoje: „Aš juk savas! Aš viską dariau, kaip sakėt! Už ką?!“

(76)
(1)
(75)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: