Šulinių dangčiai vietoj šarvų – rusai naudoja bet ką, kad apsaugotų savo tankus: ir dar viena įdomybė paslėpta video (Video)  ()

Ukrainos kariai rado transporto priemonę su gana „unikaliais“ šarvais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos oro desanto pajėgų vadovybė paskelbė vaizdo įrašą iš fronto linijos, kuriame matomas apgadintas Rusijos tankas su prie jo pritvirtintais šulinių dangčiais. Taip rusai bandė „pagerinti“ savo transporto priemonės apsaugą.

Ypač įdomiai tai atrodo kartu su ERA moduliais ant bokštelio. Dauguma Ukrainoje esančių šulinių dangčių pagal valstybinį standartą yra apie 140 kg svorio ir pagaminti iš ketaus, tačiau vargu ar iš jų bus naudos, nes net sovietmečio RPG-7 prieštankinės granatos pramuša maždaug 30–60 mm vienalyčius šarvus.

Dar viena įdomi šio vaizdo įrašo detalė yra ta, kad jame matomas pirmoji sunaikinta Rusijos artilerijos raketų sistema „Grad-1“, supaprastinta BM-21 „Grad“ versija.

 
 

 

Remiantis „Oryx“ bendruomenės įrašais, iš tikrųjų dar nebuvo pastebėta, kad anksčiau būtų sunaikinta „Grad-1“ sistema, nepaisant daugybės patobulintos jos versijos pavyzdžių, kuriuos pašalino Ukrainos pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()