Tai ką Pietuose daro rusai, šokiruoja ukrainiečius: generolai mokomi iš sovietinio filmo „Čepajevas“?  (2)

Įtvirtintos teritorijos, kurias Rusijos armija stato sąsmaukoje prie Krymo, nepajėgios sustabdyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė akivaizdžiai ruošiasi Krymo gynybai. Palydovas užfiksavo naujų Rusijos įtvirtintų zonų atsiradimą Armjansko srityje ir kontrolės punktą „Čongar“ tarp Chersono srities ir pusiasalio.

Situaciją savo tinklaraštyje „Telegram“ komentavo karo ir politikos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas).

Sprendžiant iš palydovo kadrų, rusai ruošiasi stabdyti Ukrainos kariuomenę apkasų pagalba. Tai leidžia manyti, kad Rusijos Federacijos karinė-politinė vadovybė „nepabudo“ per 8 mėnesius trukusių kovų.

Rusijos ginkluotosios pajėgos Ukrainoje susiduria su gerai ginkluota ir apmokyta pagal NATO standartus armija, kuri disponuoja modernia Vakarų ginkluote. Tokiomis sąlygomis apkasai nepadės Rusijos Federacijos kariams.

„Apkasai sąsmaukoje reiškia, kad Kremlius ruošiasi atremti pilnas kolonas ir pėstininkų eilių atakas išskleistomis vėliavomis ir, galbūt, trupučiu degtinės... Svarbiausia nepamiršti į apkasus pasodinti kulkosvaidininkės Ankos. Visais kitais scenarijais apkasai padės, bet nelabai... Atrodo, kad jie nežino, kad dabar XXI amžius“, – sakė tinklaraštininkas.

 

 

Jis pasiūlė, kad rusų generolai yra mokomi karinių mokslų iš seno sovietinio filmo „Čepajevas“.

El Muridas pažymėjo, kad istorija užpuolikams nepalieka jokių šansų. Visi, kurie iškėlė sau užduotį paimti Krymą, jį ir paėmė. Bus labai sunku išlaikyti pusiasalį, su kuriuo nėra stabilaus sausumos ryšio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(4)
(114)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: