[Žinios trumpai] Rusai panikoje: paskelbtas įspūdingas scenarijus, kaip „Ukraina gali pasiekti Maskvą per 7 valandas“  (1)

Rusų retorika nuo „Kyjivo per 3 dienas“ virto į „Maskva per 7 valandas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų retorika apie „Kyjivą per 3 dienas“ jau pasikeitė, dabar jie baiminasi, kad tik neatsitiktų kitas variantas: „Maskva per 7 valandas“. Aktyvistas ir kariškis Sergejus Sternenko pasidalijo ekrano kopija iš Rusijos „Telegram“ kanalų.

Rusijos politologai jau svarsto galimybę, kad Ukrainos kariuomenė galėtų pasiekti Maskvą. Jie sako, kad dabar Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali „pasinaudoti situacija“, suformuoti 20–30 tūkstančių žmonių būrius ir per vieną naktį pravažiuoti Belgorodą, Oriolą ar Brianską.

Be to, vos per 7–8 valandas Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali blokuoti kelis strateginius maršrutus iš Smolensko į Riazanę – ir Kremlius jau netoli.

Tokia įvykių raida, deja, mažai tikėtina. Ukrainos kariuomenė ne rusų okupantai. Ji neužgrobia žemių ir nesiveržia į nepriklausomų valstybių teritoriją. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užduotis yra išvyti užpuolikus iš Ukrainos miestų ir kaimų. Tad rusams nėra ko panikuoti.

 

Rusai „putojasi“ dėl to, kad jų kariuomenė pasitraukė iš Chersono. Jie nesupranta, kodėl reikėjo užimti miestą, kad vėliau jį paliktų. Tuo pat metu jie neigia tą faktą, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos „privertė“ jų karius pasitraukti. Jiems labiau patinka „geros valios gesto“ istorija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(1)
(99)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: