„Mūšis dėl šio logistikos centro bus svarbiausias kare. Ukrainai laimėjus – mūšis dėl regiono bus baigtas“ (Video)  ()

Kai tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvins Melitopolį, priešas gali atsidurti pusiau apsuptyje ir mūšis dėl regiono bus baigtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko pareiškė nuomonę apie mūšių dėl Melitopolio svarbą. Tai puikiai supranta ir Kyjive, ir Maskvoje, nes priešas Melitopolyje demonstruoja, kaip miestas yra paverstas tikra karine baze.

Okupantai labai bijo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės kontratakuoti Melitopolį iš karto iš dviejų pusių: Zaporižios srities ir Kinburno nerijos.

„Mūšiai dėl Melitopolio bus esminiai šiame kare. Šiandien Melitopolis užima itin svarbų pagrindinį vaidmenį priešo logistikoje. Jis jungia okupuotą Krymą ir Rostovo sritį. Būtent per šį Ukrainos miestą keliauja visi priešo pristatymai į Ukrainos pietus ir Donbasą, todėl aplink Melitopolį priešas stato ne vieną gynybinę liniją, o į aerodromo teritoriją atgabena daug karinės technikos. Gali būti, kad jis taps „Čornobajivka-2“, – pažymėjo karinis ekspertas.

 

Kai tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvins Melitopolį, priešas gali atsidurti pusiau apsuptyje ir mūšis dėl regiono bus baigtas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: