[Žinios trumpai] Z-kanalai skelbia sensaciją: „Yra informacijos, kada baigsis karas ir prasidės derybos“  ()

Rusijos šaltiniai, vadinamieji Z-kanalai, kalba apie artėjančią karo pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Populiarūs Rusijos „Telegram“ kanalai pradėjo kalbėti apie artėjančią Rusijos Federacijos karo prieš Ukrainą pabaigą. Pirmasis tai parašė kanalas, pavadintas „Trezvij politolog“, turintis apie 10 000 sekėjų. Ši žinia pasklido per populiaresnius Rusijos „Telegram“ kanalus.

„Yra informacijos, kad viskas baigsis iki balandžio ir prasidės derybos. Daugiau pasakyti negaliu“, - rašė Rusijos šaltinis. Paskelbtos informacijos patvirtinimo, žinoma, nėra.

Atkreipkite dėmesį, kad šis pareiškimas dera su Ukrainos vadovybės pareiškimais apie planus iki 2023 metų vasaros padaryti galą Rusijos agresijai. Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadovas Kirilas Budanovas viešai pareiškė, kad iki to laiko planuojama išlaisvinti ir Donbasą, ir Krymą.

 

Taip pat verta paminėti, kad pastarąjį mėnesį Kremlius atkakliai prašė Ukrainos ir Vakarų derybų, kad būtų pasiektos paliaubos ir sustabdytas Ukrainos kontrpuolimas. Nei Kyjivas, nei jo sąjungininkai su tuo nesutinka. Pagrindinis ir esminis ukrainiečių reikalavimas pradėti derybas su agresoriumi – visiškas Rusijos kariuomenės išvedimas iš visų Ukrainos teritorijų.

(195)
(7)
(188)

Komentarai ()

Susijusios žymos: