[Žinios trumpai] Nufilmuota, kaip po šarvuočio susprogdinimo skuodžia iš baimės pamišę Rusijos kariai: „tik pažiūrėkit kur jie bėga - tai idiotizmas“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-12-05 10:06
Na, ten yra priežasčių kodėl minos yra ant kelių, o ne laukuose - jie tiesiog nepervažiuojami. Ir minos dažniausiai ne pėstininkams skirtos, o technikai. Plius - iš kur kareivukui tikslia žinot nuo ko sprogimas - mina ar apšaudymas? Apšaudymo atveju tikrai geriau ne vorele bėgti atgal, o į šonus. Net ir tas BMP iš kurio filmuota - nesiveržia padėti, o traukiasi, akivaizdu jam irgi nėra visiškai aišku kas čia nutiko.
holax 2022-12-05 16:15
na jei jau butu gave is priestankinio sviedinio kareivukui niekas neberupetu. dabar smugio banga sarvuocio apacia sustabde tai ir issibegiojo kaip tarakonai. vienas ten tik atgal pasileido nuo ikalnes. kitus galejo toj laukymej ir ukrainieciu pestininkai susaudyt. o kad kitas nesiverzia tai cia irgi kaip ir aisku jog suprato kad mina. galejo tas uzlekes ir pro sali pro kita mina pravaziauot tai ir pats susprogsi ten pat vaziuodamas.
kestutisz 2022-12-05 17:09
Bent jau nuo sofos žiūrint jei tikrai žinotum kad mina - tikrai nebandytum atbulom spaust, nes ten gal jų ir daugiau yra, tiesiog pirmu pravažiavimu pasisekė, o bandytum padėti ekipažui/žvalgytumeisi aplinkui. O čia tiesiog atbulom, greičiausiai nieko nematydamas. Visgi manyčiau jog visi pagalvojo, kad tai tiesioginė ataka, o tokiu atveju bėgti vorele keliu tikrai būtų idiotizmas.