[Žinios trumpai] Nufilmuota, kaip po šarvuočio susprogdinimo skuodžia iš baimės pamišę Rusijos kariai: „tik pažiūrėkit kur jie bėga - tai idiotizmas“ (Video)  (3)

„Man daro įspūdį, kaip prastai apmokyti Rusijos kariai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, gruodžio 4 d., internete pasirodė lapkritį nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Rusijos kariuomenės puolimo momentas netoli Vuhledaro Donecko srityje. Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip rusų pėstininkų kovos mašina pataiko ant minos, įvyksta sprogimas, po kurio priešo pėstininkai pradeda sklaidytis.

„Netrukus po to, kai transporto priemonė buvo susprogdinta, galima pamatyti bėgančius Rusijos pėstininkus“, – rašoma vaizdo įrašo aprašyme.

Užsienio politikos karo analitikas Patrickas Foxas, komentuodamas Rusijos karių veiksmus po BMP susprogdinimo, atkreipė dėmesį į prastą priešo pėstininkų pasirengimą: užuot bėgę atgal puolimo linija, žinodami, kad šis kelias tikrai nebuvo užminuotas, dauguma kariškiai pradeda trauktis per lauką, kuris kaip tik gali būti užminuotas.

„Man daro įspūdį, kaip prastai apmokyti Rusijos kariai. Atkreipkite dėmesį, kad dauguma pėstininkų nebėga atgal ta linija, kuri, kaip jie žino, nėra užminuota, jie bėga atgal per lauką į dešinę“, – rašė ekspertas savo „Twitter“ paskyroje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(0)
(127)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: