Taip gali būti tik Rusijoje: Dūma skelbia neįtikėtiną būdą, kaip reikia naikinti Ukrainos tankus  (4)

Rusijos stiliaus mobilizacija: Valstybės Dūma pasiūlė pasiųsti valkataujančius šunis į Ukrainos frontą susprogdinti tankų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar vieną beprotybę išsakė Rusijos pareigūnas.

Rusijos Federacijos Oriolo regione Regioninės tarybos komiteto posėdyje Valstybės Dūmos deputatas iš Komunistų partijos frakcijos Viktoras Makarovas pasiūlė išsiųsti valkataujančius šunis dalyvauti „specialioje karinėje operacijoje“.

Matyt, jis rimtai pažiūrėjo į pastarąsias naujienas apie bendrą ukrainiečių kiškio ir Ukrainos ginkluotųjų pajėgų snaiperio darbą.

„Siūlau išmokyti šiuos šunis susprogdinti tankus“, – sakė Makarovas.

Mintis apie tokią savotišką kovą su valkataujančiais šunimis regione sukėlė sumišimą net tarp komunisto deputato Makarovo kolegų, rašo vietiniai leidiniai.

Be to, teiginys apie šunų mokymus skamba absurdiškai, turint omenyje, kad net mobilizuoti rusai be jokių mokymų siunčiami į karą prieš Ukrainą.

 

Net ir bent kiek praktiškai vertinant tokį šunų apmokymo pasiūlymą – jį būtų ypatingai sudėtinga įgyvendinti praktiškai, kadangi tokius pat tankų modelius naudoja abi pusės. Tad sunku įsivaizduoti, kaip šuo atskirtų, kuris čia rusų komandos tankas, kuris ukrainiečių. Juolab, kad šunys dar ir spalvų neskiria.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(13)
(-9)

Komentarai (4)