[Žinios trumpai] Skelbiamas idealus kandidatas į Rusijos prezidento postą: „Sakau jums kaip politinis strategas - jis drąsiai gali laimėti rinkimus“  ()

Galliamovas įvardino realiausią pretendentą į Rusijos Federacijos prezidento postą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos publicistas pirmiausia neigiamai sureagavo į išgirstą informaciją, kad Rusijos opozicionierius Ilja Ponomarevas Kirijenką vadina vienu iš galimų V. Putino įpėdinių. Pasak Abbaso Galliamovo, ši kandidatūra nepraeis, nes rusai už jį nebalsuos 2024 metais vyksiančiuose prezidento rinkimuose ir tai yra svarbus argumentas renkant žmogų, kuris užims Kremliaus vadovo vietą.

Galliamovo nuomonę, kam Vladimiras Putinas gali pavesti vadovauti šaliai vietoj savęs, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“.

Galliamovas įsitikinęs, kad realiausias pretendentas į Rusijos Federacijos prezidento postą yra Sergejus Sobianinas.

Politikos ekspertas taip pat aiškino, kad jei Putinas nuspręstų į jo vietą pastatyti Kirijenką, 2024-ųjų prezidento rinkimuose tektų griebtis pastebimo sukčiavimo, kuris galėtų išprovokuoti rusų nepasitenkinimo bangą ir net – revoliuciją.

„Šioje situacijoje svarbu, kad kandidatas neturėtų stipraus antireitingo, o Kirijenka, kuris atvirai rėmė šį karą, yra būtent šio reitingo personifikacija. Jo paskyrimas sukels galingą protestų bangą“, - sakė jis.

 

Galliamovas mano, kad realiausias pretendentas į Kremliaus vadovo vietą yra Sergejus Sobianinas: „Sobianinas tikrai sąžiningai laimėtų rinkimus. Sakau jums kaip politinis strategas. Vykdyti Sobianino kampaniją 2024 metais Rusijoje yra politinio stratego svajonė. Tai tiesiog pasaka“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(3)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: