[Žinios trumpai] Putino nuotrauka tapo №1 tema socialiniuose tinkluose: fotografas nėrėsi iš kailio, gavosi aukščiausias pilotažas  ()

Putiną kankina labai stiprūs kompleksai dėl savo ūgio ir išvaizdos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino ūgio tema socialiniuose tinkluose vėl tapo tema Nr. 1. Rusijos Federacijos vadovas, susitikime su „Auksinės žvaigždės“ savininkais, buvo bandomas nufotografuoti taip, kad nebūtų pastebėta, jog jis yra žemesnis už visus kitus. Į tai feisbuke dėmesį atkreipė žurnalistas Ivanas Jakovina.

Fotografas ėmėsi daugybės gudrybių, stengdamasis Putiną parodyti aukštesniu, nei jis yra iš tikrųjų. Bendroje nuotraukoje diktatorius stovėjo metrą arčiau kameros nei pareigūnai, taip pat jis buvo fotografuojamas iš žemiausio taško.

Dar viena svarbi detalė – aukščiausias pareigūnas buvo pastatytas iš  krašto, o tarp jo ir bendrosios grupės net buvo paliktas tarpas, kad jo ūgis nekristų į akis.

 

Jakovina padarė išvadą, kad Putiną, matyt, kankina labai stiprūs kompleksai dėl savo ūgio ir išvaizdos.

„Stebėtina, kaip smarkiai Putiną kankina kompleksai dėl jo išvaizdos. Juk šis fotošopas, pusnuogis jodinėjimas ant žirgo ir piktnaudžiavimas kosmetinėmis operacijomis kyla iš nevaldomo noro būti gražiu ir jaunu. O jis juk jau seniai senas ir bjaurus“, – kalbėjo žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(20)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: