„Stebiu jį beveik 25 metus - tai pirmas kartas per visą Putino istoriją, kai jis taip padarė“ (Video)  (1)

„Tai, beje, pirmas kartas jo karjeroje, parodantis, kokį neįtikėtiną stresą jis patiria.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-11 „Stebiu jį beveik 25 metus - tai pirmas kartas per visą Putino istoriją, kai jis taip padarė“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius, politologas, publicistas ir žurnalistas Andrejus Piontkovskis pažymėjo, kad mobilizuoti rusai neturi jokios motyvacijos dalyvauti kare su Ukraina. Kalbant apie Putiną, ekspertas mano, kad jis praranda pozicijas.

„Neseniai jis viešumoje pasirodė neblaivus. Tai, beje, pirmas kartas jo karjeroje, parodantis, kokį neįtikėtiną stresą jis patiria", – televizijos kanalo „FREEDOM“ eteryje sakė Piontkovskis.

Pokalbio metu vedėjas pasitikslino: „Ar tikrai manote, kad jis buvo girtas, kai stovėjo su šampano taure ir pasakė „taip, tai mes“?

„Stebiu jį beveik 25 metus. Tai absoliučiai prieštarauja jo ryškiam įvaizdžiui: sportuojantis mačo, dziudo meistras, rimtas žmogus. Jis buvo visiškai girtas ir atsipalaidavęs kalbėjo, kaip griauna Ukrainos infrastruktūrą. Manau, net tie Rusijos didvyriai, kurie buvo susirinkę (tokie patys kaip netikros mamos) žiūrėjo į jį nieko nesuprasdami“, – atsakė Piontkovskis.

 

Tada ekspertas pabrėžė, kad Putinas stipriai praranda savo pozicijas. Viena vertus, jis sako, kad karas tęsis ne vienerius metus, o kita vertus, kiekvieną kartą kur nors viešumoje pasirodęs, daro viską, kad karas kuo greičiau baigtųsi ne Rusijos naudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(148)
(4)
(144)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: