[Žinios trumpai] Atpildas: išdavikas viešai daužė Ukrainos herbą - skelbiama, kas jam nutiko prie Bachmuto (Video)  ()

Išdavikas Gamaninas pateko į mobilizaciją ir tapo „200 kroviniu“ prie Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Eilinį bedradarbį pasiekė karma. Išlaisvinto Kupjansko gyventojas Ilja Gamaninas, pabėgęs į Rusiją, pateko į mobilizaciją ir žuvo fronte.

Apie tai „Telegram“ pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Anatolijus Stefanas. Apie išdaviko mirtį jis sužinojo Rusijos propagandos socialiniuose tinkluose.

Gamaninas išgarsėjo, kai sudalyvavo Rusijos propagandiniame vaizdo įraše. Gimtajame Kupjanske jis su bendražygiais barbariškai nuplėšė nuo pastatų Ukrainos valstybinius simbolius. Šis personažas su džiaugsminga šypsena veide plaktuku daužė Ukrainos herbą.

Kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos kontrpuolimo metu išlaisvino Kupjanską, išdavikas Gamaninas pabėgo į Rusijos Belgorodą. Tačiau tai jam laimės neatnešė. Netrukus jis buvo mobilizuotas į Rusijos Federacijos okupacinę armiją, kur buvo greitai pašalintas.

 

Gamaninas, anot Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininko, žuvo Bachmuto srityje, kurią Rusijos armija užpildo „patrankų mėsa“, beprasmiškai bandydama prasiveržti per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gynybą. Rusijos kariuomenės nuostoliai ten yra katastrofiški, tai pripažįsta net karo nusikaltėlis Igoris Strelkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(259)
(4)
(255)

Komentarai ()

Susijusios žymos: