Galingi sprogimai Rusijoje: propagandistai „staugia“, kad Ukraina smogė Rusijai iš HIMARS (Video)  ()

Griaudėjo tokie galingi sprogimai, kad išsigandę rusai galvojo, kad tai žemės drebėjimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nerami naktis Rusijoje. Šį kartą „nemiegojo“ Briansko srities gyventojai. Ten griaudėjo tokie galingi sprogimai, kad išsigandę rusai galvojo, kad tai žemės drebėjimas.

Rusijos „Telegram“ kanalai praneša, kad sprogimai vyko kariname dalinyje. Propagandistai jau „staugia“, nes, neva, Ukraina iš HIMARS užpuolė Briansko sritį.

„Klincuose, Briansko srityje, vietiniais pranešimais, labai garsu ir daug dūmų. Be to, Briansko srityje, Klimove, taip pat pranešama apie sprogimus ir gaisrus“, – rašo rusai.

Vietos gyventojai rašė, kad „buvo didelis sprogimas“. Rusai jau supranta, kad tokis sprogimus girdės dažniau, todėl jau dabar galvoja, kad reikia vertinti kiekvieną dieną. Neapsėjo ir be „analitikos“. Kai kurie „Telegram“ kanalai netgi kaltino Rusijos Federacijos vadovybę, kuri nesugebėjo užgrobti Ukrainoje Černihivo srities.

 

Nepatvirtintais duomenimis, vienoje iš sprogimo vietų buvo Rusijos Federacijos gynybos ministerijos technikos dislokavimo vieta. Tačiau šalis agresorė iki šiol nepakomentavo naktinių sprogimų. Rusijos Federacija linkusi tylėti ir nepripažinti smūgių.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(3)
(211)

Komentarai ()

Susijusios žymos: