„Tai pats kvailiausias ir gėdingiausias įvykis“: šaltinis skelbia, ką tokio padarė Šoigu (Video)  ()

Rusijos žiniasklaida parodė Šoigu vizitą į okupuotą Ukrainos dalį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-19 „Tai pats kvailiausias ir gėdingiausias įvykis“: šaltinis skelbia, ką tokio padarė Šoigu (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija paskelbė apie Šoigu vizitą į Rusijos kariuomenės pozicijas, parodydama ministro vaizdo įrašą sraigtasparnyje.

Pasak paskelbto pareiškimo, Šoigu esą patikrino rusų priešakines pozicijas, susitiko su kariais ir skraidė po teritorijas, kuriose yra dislokuoti Rusijos kariai vadinamojoje „Šiaurės karinės apygardos“ zonoje.

Tačiau socialinių tinklų vartotojai teigia, kad Šoigu surengė parodomuosius pasirodymus ir nufilmavo vaizdo įrašą apie apsilankymą fronto linijoje prie Maskvos, nepalikdamas Rusijos teritorijos.

Tai rašo tinklaraštininkas Šarijus, remdamasis savo šaltiniais Rusijos Federacijoje.

„Mano žiniomis, Šoigu ne tik nesilankė priešakinėse pozicijose ir nevykdė jokių karių dislokavimo zonų patikros, net neperžengė sienos su Ukraina ir nesilankė pačioje specialiosios karinės operacijos zonoje. Tai pats kvailiausias ir gėdingiausias įvykis“, – rašo jis.

Socialiniuose tinkluose vartotojai pažymi, kad faktas, jog vaizdo įraše gruodžio viduryje nebuvo sniego ir matyti žalia žolė, kelia įtarimų. Tuo pačiu metu apkasus būtų galima nufilmuoti iš kito sraigtasparnio ir sumontuoti į vieną vaizdo įrašą su Šoigu jau studijoje.

 

Anot šaltinių, vaizdo įrašą jie stengėsi nufilmuoti kiek įmanoma konfidencialiau, tačiau filmavimo proceso dalyviai detales paviešino dėl dviprasmiško požiūrio į patį ministrą.

Anot Šarijaus, netrukus gali pasirodyti informacija, kad vaizdo įrašas su Šoigu skrydžiu yra visiška inscenizacija, o jo sraigtasparnis ne tik nepaliko Maskvos srities, bet ir nepakilo į orą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(1)
(102)

Komentarai ()

Susijusios žymos: