[Žinios trumpai] Piontkovskis skelbia apie siurprizą Naujųjų metų naktį: „pamatysite, kas pasirodys vietoje Putino“ (video)  ()

Rusijos žurnalistas Andrejus Piontkovskis pakomentavo V. Putino atsisakymą kalbėti Federaliniame susirinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„24 kanalo" televizijos laidų vedėjas paklausė žinomo publicisto, kaip interpretuoti Kremliaus vadovo metinės kalbos prieš Federalinį susirinkimą atšaukimą.

Andrejaus Piontkovskio atsakymas pasirodė trumpas ir netikėtas. Jo interviu galima pažiūrėti „YouTube" kanale.

Vedėjas paklausė, jei V. Putinui toks viešas pasisakymas būtų galimybė padidinti rusų akyse savo reitingą, tai kodėl jis nusprendė šiais metais to nedaryti.

Rusijos politologas į tai, atsakė taip: „Ši tyla yra pralaimėjimo pripažinimas. Jis neturi nei vienos geros naujienos. Jis neturi ką pasakyti, bet yra viena proga, kurios negalima praleisti – Naujųjų metų sveikinimai „didžiajai" rusų tautai".

 

Andrejus Piontkovskis nusprendė pasvajoti, pasiūlydamas, kokia gali būti Rusijos Federacijos prezidento kalba Naujųjų metų išvakarėse. Ir tada Rusijos opozicionierius išsakė savo „kalėdinės dovanos variantą". Rusijos publicistas mano, kad nors ir nedidelė, bet yra tokia tikimybė, kai vietoj V. Putino po skambančio laikrodžio vidurnaktį pasirodys „kitas vyriškis oficialiu kostiumu", pasveikinti rusus ir informuoti piliečius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(6)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: