Rusijos prokuratūra uždarė tinklapį torrents.ru

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bullka 2010-02-21 00:48
Pas mane normalus PC, kuriam egzistavo visi draiveriai. Per kelias savaites Ubuntu 9.10 naudojimo supratau, kad Windows OS yra labai pigi.
immortallt 2010-02-21 01:39
Guys perkant surinktus kompus daznai gaunate licenzija MS Windows programai. Seip programu beveik netenka naudotis (nelegaliu) dabar, vienu metu naudojaus. Liko muzika (nuo klasikos, kurios autorines teises senai negalioja) siek tiek popso, serialai ir filmai. O del to, kad pradejus pirkti legalias programas jie nuleis kainas, baikit juokus Kainodara pas juos yra rimtas dalykas, kainodaros departamente sedi zmones, kurie enciklopedijas keliasdesimties tomu skaito, kurios kalba tik apie dalykus susijusias su kaina ir pelno maksimizavima. Taigi jie ir taip maksimizuoja pelnus ir kainu neketina nuleisti. O kad jie patiria nuostolius - baikit juokus pazekit holivudo filmu pelnus, paziurekit microsoft pelna ir zandikaulius pamesit. Tokios sumos gyvenime nepamatysite
Seip 2010-02-21 03:27
Linuksas skirtas for advanced users.
kimkey 2010-02-21 16:10
aha kol dirbau fotolabe pastebejau kad visiem visko labai reikia... ir retusuot ir montuot ir t.t ir t.t. visiem pradedant pirmokus baigiant bobutem 80 metu bet moket uz sita realios kainos NIEKS nenori. Ateina tokie vat tamstos ir praso padaryk vos ne uz aciu. A kaip as galiu uz aciu padaryt jei man licenzija photosopo reik nusipirkt? Jei gauni 3000 per men jo tikrai galima fig s nim nusipirkt ta programa. Bet pries tampant dizaineriu gerai apmokamu reikt ant to photoshopo dantis padet, o kaip ant jo padet dantis jei tu jo neiperki? visi nori viska gauti pigiau. Norit kad butu pigiai nu tai ir tylekit ir nesigirkit koks jus saziningas ir kokie bjaurybes tie kas siunciasi is belenkur hackina, crackina ir taip toliau ir taip toliau ir taip be galo. as iri pasigedau labai torrents.ru radau alfoi straisni informatyvu su gilia potekste " xmones torentus uzdare bet jie ten ir ten "
rwc 2010-02-21 17:51
Windows draiverius. Be to, su Windows neturint CD (kuriuos gauni su kompu) irgi "krušalynė". Neminint, kad be visokių Canon ar HP bloatwarų, printeris/skaneris tėra tik baldas. Elementarų dokumentą gal ir atspausdinsi, bet neturėsi nei TWAIN palaikymo, nei ICC profilių, nei diagnostikos, nei kalibravimo.