JAV išbandė nepilotuojamiems lėktuvams skirtą raketą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

manciukaz 2010-02-20 13:39
galetu geriau statuose prie mcdonaldu bandyt efektyviau atrodytu kaip lasiniu kruvos krenta o ne ant nekaltu civiliu metyt bombas ir rodyt per interneta..isgamos usa
bahuriux 2010-02-20 13:41
Gerai kad ne man vienam pasirode, kad jie susprogdino seimyna ir vaikus.
mnv 2010-02-20 15:10
Taip taip, nekalti civiliai, tipo.
lightfire 2010-02-20 15:26
Didieji smerkėjai mato geriau ir žino geriau už visus - jums bet kuris teroristas yra "moterys ir vaikai". kalbant apie video - tai yra dalis viso to, ką nufilmavo bepilotis orlaivis - paprastai jis kelias valandas suka ratus danguje, kad ĮSITIKINTŲ, jog apačioje yra ne civiliai, o priešas, kuris šalikelėje tvirtina pakelės bombą. Tad prieš šaukdami "išgamos" pasižiūrėkit į veidrodį..
bahuriux 2010-02-20 17:19
O tu zinoma matei sito video pilna versija, kad jie minavo kazka? Tiesa?
kiesza 2010-02-20 17:28
Kai i lietuva isivers JAV tu neisi tvirtint bombu Pakelese ???? ir kai tave susprogdins ju toks triperis tada galesi Amerikieciu draugu but
Freeman 2010-02-20 18:01
stebima (kaip ir minejo ilgai) ir kai istitikinama kad tai tikrai ne civiliai tada puolama.
SarasLT 2010-02-20 19:19
Ok, visi žinom, kaip tu myli motiną rusiją, nekenti Amerikos. Bet pasakyk man, ar tau atrodo teisinga, kai savižudis nueina į vietinį turgų ar susibūrimo vietą ir prisirišęs prie savęs sprogmenis, išsitaško save ir dar kokių 50 žmonių, iš kurių pusė yra vaikai? ir pasakyk man vieną dalyką - kas 1979 įsiveržė į Afganistaną ir ten darė ką norėjo? (Siūlau paskaityt Zigmo Stankaus knygą "Kaip Tampama Albinosais")
bahuriux 2010-02-20 19:36
Is tu 4 "teroristu" 2 buvo vaikai, gal moteris ar panasiai. Bet matot reikalas tame, kad nera ko ten lysti pas tu "teroristu" ir su jais aiskintis santykius.
DuckAndCover 2010-02-20 21:13
Kaip ir minejo kiti stebejimo darbai vyksta kelias valandas kartais ir daugiau. Tik patvirtinus jog itariamieji yra teroristai yra atidengiama ugnis. Saudyt i paprastus civilius butu paprasciausiai neekonomiska nes paprastas hellfire kainuoja 68000 doleriu. Ir net jeigu is ju tebuvo vienas teroristas o kiti civiliai sitas suvis vis tiek greiciausiai isgelbejo daugiau gyvybiu nei prazude.
lightfire 2010-02-20 21:35
kai į Lietuvą JAV įsiverš, tada ir pažiūrėsim. O tavęs, žiūrėk,kad koks kita striperis nesusprogdintų, jei jau taip baiminiesi
kiesza 2010-02-22 11:45
Teroristu manau nera o visus sprogdinimus inicijuoja JAV kad sukirsintu dar labiau visus musulmonus nes jie nedurni ir zino kad jei visi musulmonai taps vieningi ivyks JAV krachas. O dabartinaii rusai nuo SSRS mazai kuo skiriasi gal tik sumazejusia galia ir prarastu supervalstybes statusu kuris nk nereiskia.
lightfire 2010-02-22 11:59
Tavo tamsumas yra stulbinantis, tavo mokytojams bei tėveliams derėtų susirūpinti. Bet pirmyn, važiuok įsitikink kaip "nėra teroristų" - į Pakistaną, Afganistaną, Somalį - ten galėsi inicijuoti savo sąmokslo teorijų kampaniją. Geriausiu atveju į tave pažiūrės, kaip ir čia 0- į mažvaikį, kuris nežino ką šneka, arba kaip į ligonį, blogiausiu - nupjaus kiaušus, sugrūs į galvą, o tada pareikalaus išpirkos. Kurios niekas nemokės. O tada tau nupjaus galvą ir paskutinėmis akimirkomis galėsi toliau rėkti, kad teroristų nėra. Žiaurus, net brutualus pavyzdys, bet tokiems kaip tu, jį derėtų išbandyti, idant galva pliurpia nesąmones, tepatiria ji ir pasėkmes.
kiesza 2010-02-22 13:11
Dar klausimas kas cia ligonis ? tas kuriam patinka irodineti nesamus dalykus ar tas kuris viska priima rimtai.. O tavo pasiulimo gal nebandysiu nes matau pasekmes
Tir4elis 2010-02-22 13:29
Keistas tas vartymas "į vienus vartus" man. JOKIA pasaulio reguliarioji armija (apie laukinių vadukų "armijas" nekalbu) be reikalo nesišvaistys daug kainuojančia ginkluote, tuo labiau, kad jiems klaidos pakankamai daug kainuoja. Tiek Rusijoje, tiek JAV prisidirbus galima itin skaudžiai nukentėt. Vienur ex KGB į nugarą spokso, kitur spauda per visą pasaulį nutrimituot bet ką ir bet kaip pasirengus.
FaFaS 2010-02-22 14:52
Sorry už off-topic... Gerbiama Technologijos.lt liaudis, Noriu paprašyti jūsų suprasti ką jūs komentuojate ir kodėl jūs tai komentuojate. Aš stengiuosi skaityti strapsnius kurie man yra aktualūs, taip pat man yra aktualūs straipsnių komentarai. O kas čia dabar per diskusijos??? Nei technologija nei ginčas. Verčiate mane skaityti tik tekstą ir neleidžiate susidaryti objektyvios nuomonės... WTF?? Bomba technologija - valio.. nu bet prie ko čia nekalti vaikai ar moterys???? taigi kalba eina apie technologiją. ;(
Petriukas 2010-02-22 15:05
o tu mažiau aiškink kaip kas ir ką turi komentuoti. kai prarandama žodžio laisvė - iki diktatūros tik 5 minutės kelio. (traukiniu)
FaFaS 2010-02-22 15:10
ne žodžio laisvėje čia esmė, tikrai ne! klysti! prie ko čia diktarūra. nenoriu veltis į bevaisias diskusijas. Ir aš neaiškinu kaip ir ką turi komentuot, bet kad šie komentarai mano galva su technologija mažai ką bendro turi. Tiesiog norėtųsi skaityt komentarus susijusius su straipsniu/technologija. ir nebespank su savo tom diktatūrom
lightfire 2010-02-22 15:31
Dėl žūvančių moterų bei vaikų krokodilo ašaras lieja jų gyvenime nematę mažvaikiai, prisiuostę neapykantos JAV, Izraeliui arba atvirkščiai - Rusijai ir pan. Pamėgink tokiems pacukams, nuo mamytės spenelio dar neatsilipinusiems paaiškinti, kad komentavimas ne į temą nėra pageidautinas - iškart ims drąskyti akis apie žodžio laisvę, demokratiją ir pan, visisškai nesuvokdami, kad viskas turi savo ribas. Forume yra taisyklės, kuriai žodžio laisvė nėra taikoma, tad forumo administracija turi teisę cenzuruoti nuomones, neatsižvelgdami į žodžio laisvės, demokratijos ar pan principus - nes tokios taisyklės ir laikas vaikams tai suprasti. va vienas nesubrendęs panevėžietis įsitikinęs (jis tiki, aklai, be jokių argumentų, nes tikėjimui proto daug nereikia, užtenka aklo sekimo), kad visą tai yra sąmokslas, jokių teroristų nėra, o tokie bepiločiai orlaiviai nieko kito neveikia, tik skraido ir savo malonumui taško į gabalus vargšas moteris bei vaikus. Tebūnie tai yra nuomonė - ką apie žmogų bemanytumėt (aš saviškę irgi išreiškiau apie tokį žmogelį), bet ji lygiai taip pat nusipelno kritikos, o jau forumo vadovybės sprendimas - leisti ar neleisti šią kritiką.
andriulis 2010-02-23 00:16
Na asmeniskai esu bendraves su afganistanieciu kuris pragyveno tuos laikus. Minejo,kad rusijos kariai atvyke i gyvenviete nesielgdavo taip ziauriai kaip jav kariskiai. Jei darydavo kratas, i duris budavo beldziamasi. Nesakau,kad visur jie taip,bet konkreciu atveju. Kai isiverze i saly jav, ju namu durys buvo ismustos,buvo smurtaujama. Ir paskaityti knyga manau neuztenka,nes daugumoje knygu buna perskiesta. Beje minejo,kad ivykiai kurie vyksta ten, daznai iskraipomi ir neatitinka tiesos kol pasiekia kaip pvz ES. Is karto sakau,kad nesu kazkoks rusijos ar jav gerbejas.