[Žinios trumpai] Maskva pavojuje: kraupus vaizdo įrašas apie tai, kas laukia 2023 metais  ()

2023 Rusijai, o ypač Maskvai, bus siurprizų metai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pasidalijo prognozėmis apie artimiausią Rusijos ateitį. Jis savo „Twitter“ paskyroje paskelbė vaizdo įrašą, kuriame yra ir oro antskrydžių Rusijos sostinėje ir ilgai laukto baleto „Gulbių ežeras“ transliacija centriniais Rusijos kanalais, kuri rusams buvo transliuojama tada, kai Kremliuje keitėsi valdžia.

„Maskva, Kremlius, Rusija... Rytoj. 2023 m.“, – pakomentavo Danilovas.

Jo paskelbtas vaizdo įrašas prasideda šviečiančia šventine Maskvos iliuminacija, kuri palaipsniui keičiasi - Naujųjų metų šviesas pakeičia smarkūs aviacijos antskrydžio garsai, sklindantys virš Rusijos sostinės.

Maskvoje dingsta apšvietimas, Rusijos sostinė paskęsta tamsoje. Ir iš visų plyšių pradeda lįsti žiurkės.

 

Pabaigoje skamba Piotro Čaikovskio baleto „Gulbių ežeras“ fragmentas. Būtent jį rusai matė visuose savo televizijos ekranuose per gedulo dienas ir TSKP CK generalinių sekretorių Brežnevo, Andropovo, Černenkos laidotuves, taip pat per 1991 metų rugpjūčio pučą. Taip Maskvos valdžia bandė apriboti piliečių prieigą prie informacijos ir užkirsti kelią riaušėms. Vietoj spaudos pranešimų televizija visą dieną grojo šį baletą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(2)
(172)

Komentarai ()

Susijusios žymos: