[Žinios trumpai] Prie Bachmuto atkeliavo žiauriausias ir pavojingiausias Rusijos dalinys „Baltasis lokys“ - tai kur kas baisiau už „Wagner“ smogikus (Video)  (5)

„Žinojome, kad jų yra 100 mln. daugiau, bet tai mūsų negąsdino ir negąsdina dabar.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagneriečiai“ laikomi žiauriais ir pavojingais Rusijos samdiniais, bet paaiškėjo, kad yra blogesnių ir už juos. Nacionalinės gvardijos karys Vladimiras Raščiukas pasidalijo turima informacija apie tai, ką dabar Rusijos Federacija siunčia kovoti su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis prie Bachmuto.

Raščiuko interviu televizijos kanalui „Apostrophe“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Jis pakomentavo apie tai, kas vyksta prie Bachmuto ir koks personalo papildymas ateina į Rusijos grupę:

„Yra informacijos, kad dabar jie jau metė savo rezervus, kad yra toks dalinys „Baltasis lokys“. Tai yra „desantūra“, tai patys žiauriausi niekšai, kuriems sąvoka garbė išvis neegzistuoja.“

Tada Raščiukas pridūrė: „Viena vertus, turėtume jų bijoti, bet nesulauksite. Ir, kita vertus, mes suprantame, kad jei jau čia juos meta, vadinasi, jie yra „ant seklumos“, tai yra, jie nebeturi žmonių. Jiems jų trūksta. Kalbu apie kovinę, visiškai profesionalią kariuomenę, todėl jie juos išnaudoja".

 

„Vis tiek tai baigsis. Noriu 100% pasakyti, kad jie nėra begaliniai. Žinojome, ko siekiame. Žinojome, kad jų yra 100 mln. daugiau, bet tai mūsų negąsdino ir negąsdina dabar. Mums nerūpi, kiek jie įmes. Vis tiek juos sunaikinsime, nes čia mūsų žemė“, – užtikrintai pareiškė „Svobodos“ bataliono kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(590)
(21)
(568)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: