Propaganda sudrebino Rusiją: viešai skelbiama, kad „Putinas ir Rusijos generalinis štabas yra neadekvatūs“ (Video)  ()

Po 10 mėnesių karo prieš Ukrainą Rusijos propagandistai pradeda atvirai kritikuoti Putiną, kuris vis dar nepaaiškino karo tikslo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas, „Pirmojo kanalo“ televizijos laidų vedėjas Ruslanas Ostaško pripažino, kad „specialioji operacija“ nepavyko, apkaltino Vladimirą Putiną ir jo aplinką netinkamumu.

„Nežinome, ką planavo Generalinis štabas. Niekas mums nepasakys“, sako propagandistas.

„Sutikimą su gėlėmis“, – atsako jo pašnekovas.

„Na, taip, analitikai sakė, kad susitiks su gėlėmis. Nepaisant to, kad visi adekvatūs žmonės puikiai suprato, kad 2022-aisiais Ukrainoje nereikia laukti jokio susitikimo su gėlėmis.“

„Būk atsargus. Kažką generaliniame štabe pavadinome neadekvačiu“.

„Taip“, - atsakė Ostaško. „Generalinio štabo žmonės, kurie prognozuoja, kad mus pasitiks gėlėmis, negali būti adekvatūs“.

Tačiau žurnalistas Denisas Kazanskis priminė rusų propagandistams, kad jų generalinis štabas vykdė Putino, priėmusio galutinį sprendimą dėl invazijos, įsakymą.

 

Beje, pats Ostaško pačioje invazijos pradžioje sakė, kad Kijevas kris greičiau nei po 96 valandų. Dabar tokias prognozes jis vadina „neadekvačiomis“, nors savo ankstesnių prognozių neištrynė.

Propagandistas taip pat pripažino, kad įsibrovėliai negali užimti Bachmuto dėl konflikto tarp Rusijos Federacijos gynybos ministerijos ir Jevgenijaus Prigožino „Wagner“ karių. Dėl šios priežasties Rusijos kariuomenės veiksmai nėra koordinuojami ir jų pajėgos patiria nuostolių.

(76)
(3)
(73)

Komentarai ()

Susijusios žymos: