Ukrainos kariškis atskleidė paslaptį, kaip pavyksta 100 % tikslumu naikinti rusiškus dronus  ()

Ignatas paskelbė Ukrainos oro gynybos efektyvaus darbo „paslaptį“: „Tu jau negali to nuslėpti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadovybės pranešėjas Jurijus Ignatas atskleidė Ukrainos oro gynybos darbo detales.

„Shahed“ dronus rusai dažnai masiškai naudoja smogdami Ukrainos miestams. Dėl Ukrainos karinių oro pajėgų profesionalumo tokius UAV galima numušti 100 % efektyvumu.

Jurijus Ignatas savo interviu „Kanalui 24“ atskleidė Ukrainos oro gynybos efektyvaus darbo „paslaptį“.

Televizijos laidų vedėjas klausė savo svečio, kaip galima vis dažniau šimtaprocentiniu tikslumu sunaikinti rusų bepiločius orlaivius.

Į tai oficialus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų atstovas atsakė: „Ir patirties daugiau, ir priešo taktika tapo aiškesnė (kur jie skris ir kaip juos panaudos, ir vakarietiški ginklai padeda“.

Jurijus Ignatas paaiškino, kodėl Ukrainai reikia dar daugiau vakarietiškų oro gynybos sistemų: „Matote, niekaip negalima nuslėpti, kaip veikia NASAMS, kita vakarietiška technika. Mums reikia daugiau šios ginkluotės, nes šiandien yra rezultatas, bet rytoj gali būti ne taip sėkminga, nes reikia blokuoti visas zonas ir kryptis, kur yra grėsmė. Rytoj vėl gali pulti, nes tai daro dabar beveik kasdien.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgų vadovybės pranešėjas paaiškino, kad „Shahed“ bepiločius orlaivius geriausiai numuša vakarietiškos oro gynybos sistemos ir tik bėda, kad jų nėra tiek daug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()