Prasidėjo „Wagner“ skerdimas: J. Prigožinas „paskelbė karą“ Luhansko morgui  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas įsivėlė į konfliktą su okupuoto Luhansko morgo darbuotojais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos privačios karinės bendrovės „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas, patyręs pralaimėjimą prie Bachmuto, „pradėjo „karą“ su okupuoto Luhansko morgu. Savo „Telegram“ kanale jis grasina jo personalui.

Prigožinas skundėsi, kad Luhansko morge likviduotiems rusų samdiniams mirties liudijimai išduodami tik po 3-4 mėnesių. Jis sakė, kad jau yra rašęs skundus Rusijos sveikatos apsaugos ir vidaus reikalų ministerijoms. „Daugeliui jų žuvęs kovotojas yra negyvas daiktas plastikiniame maiše“, – sakė „Wagner“ vadovas.

Jis pridūrė, kad jo grupė „tiesiogine to žodžio prasme išsimuša“ reikalingus dokumentus iš Luhansko morgo.

Situaciją savo tinklaraštyje „Telegram“ pakomentavo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis. Jis yra įsitikinęs, kad Luhansko morgas tiesiog negali susidoroti su didžiuliu likviduotų rusų samdinių skaičiumi, kuriuos Kremlius, padedamas Prigožino, išmeta į mirtį fronte.

 

„Akivaizdu, kad morge negali būti jokio sabotažo... Morgas yra perpildytas lavonų srautu iš fronto linijos, todėl jo darbuotojai tiesiog negali susidoroti su tokia darbo apimtimi", rašė žurnalistas.

(77)
(1)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: