[Žinios trumpai] Ukraina vėl smogė! Gali būti nukauta iki 1000 okupantų – sprogimo banga tokia galinga, kad aplinkiniuose namuose išplėšė langus ir duris  (1)

Sprogimo metu 20 okupantų žuvo, daugiau nei 800 „dingo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarąsias penkias dienas Rusijos kariuomenė telkė pajėgas Havrylivka Druhoje, Halančakskio rajone, Chersono srityje. Sausio 5 dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos priešui nusiuntė „šiltą sveikinimą“.

„Jie visi kartu persikėlė į „Tavridos“ gamyklos bendrabutį, jame buvo iki 1000 žmonių. „Gradus“ paliko teritorijoje ir netrukus turėjo persikelti arčiau fronto linijos. Tačiau kažkas nutiko ne taip, ir, laikotarpiu nuo 6 iki 16 val., teko valyti griuvėsius“, – sakoma „Telegram“ kanale „Nikolajevskij Vanek“.

Kanalas praneša, kad rajono gyventojai pabudo anksti – apie 05:00. Juos pažadino stiprus sprogimas, kurio banga aplinkiniuose namuose išplėšė langus ir duris.

Šiuo metu žinoma, kad 20 okupantų likviduota, mažiausiai 100 sužeistų, likusieji laikomi dingusiais be žinios. Sužeistieji buvo sukrauti į tris sunkvežimius „KamAZ“ ir nuvežti į ligoninę kitoje gyvenvietėje.

 

Teritorija aptverta, vietos gyventojai neįleidžiami, fotografuotis draudžiama. Liudininkai pasakoja, kad po smūgio pastatas liko be stogo, vietomis nėra sienų.

Generalinis štabas šios informacijos kol kas nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(476)
(8)
(468)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: