Rusijos GRU karininkas pasibaisėjęs įvykiais: Kremlius nebetiki pergale, skelbia, į ką deda paskutinę viltį  ()

Rusijos karo nusikaltėlis, teroristas Igoris Girkinas-Strelkovas yra įsitikinęs, kad Kremlius nebetiki pergale kare, kurį pradėjo prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos GRU atsargos karininkas Igoris Girkinas-Strelkovas, išklausęs Rusijos stačiatikių bažnyčios patriarcho ir Putino režimo nario Kirilo Gundiajevo kalėdinį pranešimą, pajuto neviltį. Jis išgirdo tik patvirtinimą, kad Kremlius susitaikė su pralaimėjimu kare prieš Ukrainą. Strelkovas apie tai rašė savo „Telegram“ kanale.

Rusijos stačiatikių bažnyčios patriarchas Kirilas, teisinęs karą prieš Ukrainą ir agitavęs rusus dalyvauti šioje agresijoje, staiga persikvalifikavo į taikdarį. Savo kalėdinėje kalboje jis sekė pasakas, kad ukrainiečiai ir rusai yra viena tauta, ir ragino nutraukti kraujo praliejimą. Strelkovas įsitikinęs, kad Gundiajevas išsakė Kremliaus „oficialią poziciją“.

 

„Akivaizdu, kad Kremlius nebetiki pergale prieš Ukrainą ir neketina dėti pastangų ją nugalėti, bet vis dar puoselėja idiotišką „galutinio kompromiso“ viltį“, – rašė Strelkovas.

(121)
(1)
(120)

Komentarai ()

Susijusios žymos: