Rusijoje dar vienas konfliktas: Prigožinui kliuvo nuo Girkino, skelbiama, kas įvyko  ()

Igoris Girkinas-Strelkovas Rusijos bandymą bet kokia kaina užgrobti Bachmutą ir Soledarą laiko didele klaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos vadinamojoje „karo partijoje“ konfliktai aštrėja dėl nesėkmių fronte. Rusijos FSB atsargos karininkas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas (Strelkovas) žodžiais smogė „Wagner“ lyderiui Jevgenijui Prigožinui dėl apgailėtinos padėties Bachmuto ir Soledaro fronto sektoriuje. Savo pretenzijas Kremliaus milijardieriui Strelkovas išreiškė asmeniniame „Telegram“ kanale.

Strelkovas piktinasi tuo, kad Rusijos karinė vadovybė nuožmiam puolimui pasirinko labiausiai įtvirtintus fronto sektorius. Karo nusikaltėlis taip pat išreiškė abejones dėl informacijos, kad „Wagner“ neva pavyko įsibrauti į Soledaro centrą.

„Bachmuto-Soledaro srities užėmimas yra labai toli“, – patikino Strelkovas. Jis tiki, kad sekinimo mūšiai šioje srityje tęsis dar ne vieną mėnesį. Ir net jei Rusijai pavyks užimti šiuos miestus (kas mažai tikėtina), tai nepagerins Rusijos okupacinės kariuomenės pozicijų fronte.

 

„Strategiškai mes jau pralaimėjome, eilinį kartą mesdami geriausias pajėgas ir priemones į netinkamai pasirinktą objektą“, – sakė rusų karo nusikaltėlis. Jis patikino, kad Prigožinas nėra geras karvedys, nes „be jokios naudos eikvoja savo karius“.

(45)
(0)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: