Neįtikėtina istorija, ką daro okupantai, kad galėtų pasiduoti Ukrainai: „idiotas iš Baltarusijos pusvalandį į mus mėtė tuščias gilzes - gerai, kad sugalvojome pažiūrėti, kas jose yra“ (Video)  (1)

Dalis rusų nori pasiduoti ir nuolat ieško būdų, kaip tai padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadai, siekdami išlaikyti savo karius savo pozicijose, taiko mirties bausmę. Kito būdo priversti karius kovoti nėra. Bet net ir tokiu atveju, pasitelkę kokias nors gudrybes, užpuolikai kasdien pasiduoda.

Apie tai interviu Alesiai Bacman pasakojo Ukrainos politikas, buvęs Kyjivo miesto tarybos deputatas, o dabar – savanorių bataliono „Svoboda“ vadas majoras Petras Kuzikas.

„Turėjome atvejį. Idiotas iš Baltarusijos pusvalandį į mus mėtė tuščias gilzes - gerai, kad sugalvojome pažiūrėti, kas jose yra. O ten buvo parašyta: „Noriu pasiduoti, nešaudykit“, – pasakojo kariškis.

Tada jis pridūrė, kad rusai nori pasiduoti ir nuolat ieško būdų.

„Jie pasiduoda kiekvieną dieną. Patikėkite, tai ne tik mano dalinys. Kiekvieną dieną susidūrimo linijoje turime „Wagner“ kalinių. Jie yra labai prastai aprūpinti. Jei jie yra kaliniai, tai požiūris į juos yra atvirai žvėriškas. Neseniai buvo paimtas kalinys, atvažiavau pažiūrėti į jį iš kitos pozicijos. Žiūriu, jis sumuštas. Mums nėra įprasta tyčiotis iš kalinių. Tuo ir skiriasi kariai nuo degeneratų, nusikaltėlių ir su kariniais reikalais nieko bendro neturinčių žmonių“, – pabrėžė Kuzikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(1)
(174)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: