„Ten 12 Kamazų lavonų, jei rusai sužinotų, kiltų riaušės!!!!“ Atskleidė baisią tiesą, ką vienu smūgiu padarė Ukraina (Video)  ()

Rusijos valdžia kruopščiai slepia tikslų žuvusių mobilizuotų rusų skaičių laikinai užimtoje Makijivkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-11 „Ten 12 Kamazų lavonų, jei rusai sužinotų, kiltų riaušės!!!!“ Atskleidė baisią tiesą, ką vienu smūgiu padarė Ukraina (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia kruopščiai slepia tikslų žuvusių mobilizuotų rusų skaičių laikinai užimtoje Makijivkoje.

Patys įsibrovėliai teigia, kad nuo smūgio įsibrovėlių bazei žuvo 610 Rusijos kariškių. Tai liudija naujas Krašto apsaugos ministerijos vyriausiojo žvalgybos direktorato paskelbtas garso įrašas.

Vienas iš įsibrovėlių pasakoja, kad jo bendražygis iš 19-osios profesinės mokyklos teritorijos išvežė 12 „KAMAZ“sunkvežimių, kuriuose buvo įsibrovėlių lavonai.

„Trumpai tariant, paskambino Serioga Alenkinas. Jis sakė, kad asmeniškai vežė šių kūnus iš Makijivkos ir iš... bl**, iš antrosios ligoninės, trumpai tariant. Jis sako, kad Makijivkoje žuvo 610 žmonių. 12 „KAMAZ“ sunkvežimių, sako, aš išvežiau“, – pasakojo okupantas.

 

Žmonos paklaustas, kodėl valdžia apie tai tyli, užpuolikas pareiškė: „Kad nekiltų riaušės“.

Pati moteris, komentuodama Naujųjų metų nakties įvykius, teigė, kad Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino sveikinimai buvo patys baisiausi.

Be to, pokalbyje paaiškėjo, kad už gurkšnį alaus Naujųjų metų išvakarėse vadas nubaudė kareivį ir grąžino į pozicijas su stipriu smegenų sukrėtimu ir pažeistomis akiduobėmis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(3)
(92)

Komentarai ()

Susijusios žymos: