„Šimtai rusų mirė tiesiog užnugaryje“ – skelbiama apie masinę „mobikų“ mirtį  ()

Remiantis gauta statistika, rusų užnugaryje gausiai žūsta ir karininkai, ir eiliniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė Ukrainos teritorijoje patiria vis didesnius nuostolius, kuriuos dažniausia lemia taiklūs HIMARS raketų smūgiai.

Be to, šimtai rusų, karininkų ir eilinių, miršta tiesiog užnugaryje dėl visiškos RF ginkluotųjų pajėgų karinės vadovybės nekompetencijos, dėl kurios įsibrovėliai suskirstomi į dideles grupes, patogias pralaimėjimui.

Taip savo „Telegram“ kanale rašo ukrainiečių žurnalistas, tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, rinkęs statistiką apie rusų mirtis per paskutines dvi gruodžio savaites.

Be to, labai tikėtina, kad mirčių skaičius yra daug didesnis, nes ne visi smūgiai ir jų pasekmės gali būti dokumentuojami.

„Šimtai rusų žuvo tiesiog užnugaryje dėl savo valdžios ir vadų kvailumo – tai tik tai, kas tiksliai patvirtinta ir įrodyta. Be to, taip pat pateikiama informacija apie smūgių skaičių, kur nėra patvirtinimo apie apytikslį žuvusiųjų skaičių iš Rusijos pusės. Tačiau net iš patikrintų atvejų aišku, kad didelio tikslumo Vakarų ginklai daro didelę žalą įsibrovėliams“, – pažymi Kazanskis.

 

Remiantis gauta statistika, tarp rusų žūsta ir karininkai, ir eiliniai.

„Gėdinga ir nusikalstama invazija į Ukrainą kainuoja brangiai“, – rašo žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(1)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: