[Žinios trumpai] „Kito kelio nėra“: ekspertas skelbia, kur puls Rusija su galinga 500 000 armada (video)  ()

Karo ekspertas Michailas Prytula teigė, kad Ukrainos sostinės puolimas neįvyks, o Rusijos pajėgos bus nukreiptos kita kryptimi. M. Prytula pasakojo, kur, jeigu ne į Kyjivą, Rusijos Federacija mes 500 000 mobilizuotųjų žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailo Prytulos interviu televizijos kanalui „Pryamiy" galima pažiūrėti „YouTube".

Televizijos laidų vedėjas savo svečiui uždavė klausimą: „Ši nauji 500 000 mobilizuotų ruošiami invazijai į Kyjivą, kaip jie dabar skleidžia gandus, ar tai pavyks?" Karo ekspertas į tai, ką išgirdo, iškart sureagavo: „Į Kyjivą nevyks. Tai rusams absoliučiai nepasiekiama. Jie skleidžia gandus, yra blefas, pasėjantis paniką. Net jeigu RF galės mobilizuoti tokį skaičių naujų žmonių. Jie veiks taip: mobilizuotieji iš karto į fronto priekį. Kodėl? Nes jiems reikės tiek daug žmonių išmaitinti. Tam reikainga didelė logistika, o jos nebus. Tuoj pat mes į mūšį, užkiš skyles pačiame priekyje", – paaiškino, kaip viskas iš tikrųjų vyks SBU rezervo pulkininkas.

Michailas Prytula papasakojo, kur tiksliai galėtų būti mesta didžioji dalis mobilizuotų rusų: „Dabar jiems svarbu neprarasti Krymo, neprarasti sausumos koridoriaus į Krymą, o gyvybiškai svarbu nutraukti armijos aprūpinimo kelius, t. y. jie mes į mūšį šią kariuomenę, tada pateks į Pietų frontą, kad užkirstų kelią ukrainiečių puolimui Krymo kryptimi, ir bandys blokuoti tiekimo kelius į vakarus nuo Kyjivo. RF tiesiog neturi kitų puolimo būdų ir krypčių".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(13)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: